fbpx

Nancy’s Santa Ana Krabpaal – Pluche – Grijs

Categorie:

Beschrijving

Nancy’s Santa Ana krabpaal is een ontzettend handige klimboom, die speciaal is gemaakt voor jou kat. Geef je harige vrienden hun eigen ruimte met deze klimboom met meerdere niveaus, van plafond tot vloer. Deze krabpaal met meerdere niveaus met meerdere platforms om te loungen en zonnebaden is de spinnende oplossing voor huizen met meer dan ëën speelse kat!
De paal heeft krabplekken en geeft ze voldoende ruimte om te strekken en hun klauwen te oefenen. Met meerdere platforms om uit te kiezen, zullen uw kleintjes zeker plezier beleven aan deze eenvoudig te installeren kattenklimboom!
Informatie over het product:- Materiaal: spaanplaat, pluche- Totale afmetingen: 60 x 45 x 240-260 cm (LxBxH)- Gewicht: 22,5 kg- Draagvermogen: ca. 10 kg- Kleur: grijs
Leveringsomvang:1 x krabpaal1x artikelhandleiding
Alle voordelen op een rij:Plafondhoge krabpaal met veel krab-, knuffel-, speel- en slaapmogelijkheden
Uw kat of kater kan zich ontspannen op de ligplaatsen en in 2 slaapgrotten en een oogje in het zeil houden op de omgeving.
2 comfortabele hangmatten om te knuffelen en te ontspannen
2 speelballen zorgen voor veel speelplezier
Verstelbare hoogte: 240 – 260 cm, zodat u de krabpaal kunt aanpassen aan uw plafondhoogte
Klimmen als een echte boom
Trunks gewikkeld in sisal en pluche
Eenvoudige montage
Wij van Nancy HomeStore bieden een 100% tevredenheidsgarantie, wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Extra informatie

Color

EAN

6013824526506