fbpx

Nancy’s Kattenboom XL

Categorie:

Beschrijving

De Nancy’s krabpalen zijn stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Met hoogwaardig materiaal is deze krabpaal van Nancy’s gemaakt en is zeer comfortabel, praktisch en duurzaam. Opzoek naar een kattenboom die er ook nog is stijlvol uitziet? Dan ben je bij Nancy Homestore aan het juiste adres!
Gemaakt voor mijn welzijn: “Miauw … ik hou van de ronde hoeken van deze kattenboom. Als ik er tegenaan wrijf, raak ik niet gewond, en als we verstoppertje spelen, doe je dat ook niet.
Uren van krasplezier: Aan de onderkant van de kattentoren bevindt zich een krabhelling zodat uw bank wordt gered van fluwelen klauwen. De oprit werkt zowel als een ladder als een krabplank en helpt je kittens om op het kattenhuis te klimmen en tegelijkertijd haar spieren op te bouwen – zo cool!
Waar is haar favoriete spot? Geeuwen op de goed gevoerde uitkijkpositie, smelten in de mand ligstoel, of verstoppen in de ruime grot met 2 deuren? Waar ze ook blijft, ze zal zich zeer op haar gemak voelen en de kattenboom waarderen die je voor haar bouwt.
Vertrouw haar stabiliteit: Dit is een kleine maar stabiele kattentoren. Dankzij het hoogwaardige, bewerkte hout en de versterkte basisplaat, zal dit kattenhuis een geweldige metgezel zijn tijdens de groei van uw kat.
Nog niet tevreden?: Nancy Homestore biedt u professionele klantenservice zowel voor als na uw aankoop; wacht niet langer, bouw vandaag deze kattenboom voor je katachtige vriend!
Een kattenboom met veel voordelen: De hierboven getoonde kattentoren heeft de kitten-test doorstaan. Vooral de krabladder, de mooie en gezellige grot, de step-achtige knuffels, de ligstoel en de in sisal gewikkelde palen. Of je nu een stoute kater of een rustige oude kat in huis hebt, deze kattenboom van 48 x 48 x 96 cm (L x B x H) zal altijd in trek zijn.
Specificaties:
– Kleur: lichtgrijs
– Materiaal: spaanplaat, papieren buis, pluche, Sisal
– Productafmetingen: 48 x 48 x 96 cm (L x B x H)
– Productgewicht: 11,6 kg
Verpakkingsinhoud:
– 1 x kattenboom
– 1 x instructies (EN, DE, FR, ES, IT)
Alle voordelen op een rij: ë Hoogwaardig materiaal
ë Zit ontzettend comfortabel voor je kat
ë Duurzaam & lange levensduur
ë Eenvoudig te installeren
ë Elegant design
Wij van Nancy Homestore bieden een 100% tevredenheidsgarantie, wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Extra informatie

Color

EAN

6013835883896