fbpx

Nancy’s Cheapside Krabpaal Grijs – Beige – 43 x 33 x 66 cm

Categorie:

Beschrijving

Nancy’s Cheapside Krabpaal is de perfecte speelplek voor jouw trouwe viervoeter! Ben jij op zoek naar een kattenhuis / krabpaal voor in je huis die er ook nog is mooi uitziet? Dan ben je bij Nancy Homestore aan het juiste adres!
Wie is er in een goed humeur? Haar kat! De stof van deze krabpaal is zo zacht dat de harten van kleine katten sneller kloppen. En je hart zal ook juichen, want de knuffel zit stevig vast aan de hoes en vliegt niet door je huis!
Een mooi huisje: 43 x 33 x 66 cm, 1 comfortabele knuffelgrot, 1 uitkijkplatform, 1 liggende holte en 1 krabplank. Je kat kan niet wachten om naar hun nieuwe huis te verhuizen
Je bank zegt: Bedankt! Houdt uw kat ervan om zijn klauwen te slijpen? Maar je bank houdt daar (waarschijnlijk) niet van. Dankzij het XXL-krabbord voor het slijpen van klauwen, zal je kleine bundel energie alleen in dit gebied stoom afblazen. Je bank verdient bescherming
Bijeenkomst? Zo makkelijk! Heb je iets belangrijks te doen? Geen probleem! Dankzij de duidelijke instructies en de gemarkeerde losse onderdelen is de montage van deze krabpaal snel en eenvoudig. Laat je kat niet lang wachten, ze wil plezier!
Hoera! Dankzij deze krabpaal zal je furball zich niet meer eenzaam voelen als je niet thuis bent. Zet deze stevige klimboom apart voor je kitten en laat hem spinnen!
Informatie over het product:
– Kleur: lichtgrijs
– Materiaal: spaanplaat, pluche, sisal
– Afmeting: 43 x 33 x 66 cm (L x B x H)
– Gewicht: 6,5 kg
Leveringsomvang:
– 1 x Nancy’s Cheapside Krabpaal
– 1 x instructies
De voordelen op een rij:
Heerlijke en ontspannen plek voor elke soort kat
Stabiel & lange levensduur
Geschikt voor meerdere katten
Eenvoudig te installeren
Kwalitatief goede materialen en duurzaam
Wij van Nancy Homestore bieden een 100% tevredenheidsgarantie, wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Extra informatie

Color

EAN

6091031727794