fbpx

Nancy’s Cathlamet Kattenboom – Lichtgrijs – 55 x 45 x 143 cm

Categorie:

Beschrijving

De Nancy’s Cathlamet kattenboom zijn stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Altijd al op zoek naar een grote klimboom en een luxe krabpaal voor katten, die je overal in je huis kan neerzetten? Dan bent u bij Nancy HomeStore aan het juiste adres!
Alles in zicht: Op de 2 knuffelige kijkplatforms met dikke vulling hebben uw katten een perfect zicht op wat er gaande is in uw huis/appartement.
Enkel hang uit: Buiten schijnt de zon, je ontspant op de bank en je katachtige vriend ligt in de grote, stabiele hangmat van deze krabpaal, alles is gewoon perfect.
Kattenhuis met meerdere verdiepingen: Bovenste zitstok met opstaande rand zodat uw kat zijn hoofd kan laten rusten terwijl hij naar het huis kijkt; grote kattengrot en gezellige mand zorgen ervoor dat je kat heerlijk kan uitrusten.
Klimtuin voor jong en oud: De afzonderlijke elementen van de kattenflat zijn op verschillende niveaus gerangschikt, zodat zelfs kleine kittens of oudere katten gemakkelijk omhoog kunnen klimmen.
Informatie over het product:
-Kleur: Lichtgrijs, witte sisal
-Materiaal: MDF (Medium Density Fiberboard), pluche, sisal
-Productafmetingen: 55 x 45 x 143 cm (L x B x H)
-Gewicht: 14,3 kg
Levering:
– 1 x Cathlamet kattenboom
– 1 x instructies (EN, DE, FR, ES, IT)
De voordelen op een rij:
Een heerlijke en ontspannen plek voor elke soort kat
Eenvoudig te installeren
Top materialen, duurzaam en een lange levensduur
Hoogwaardig design
Stabiel & uniek
Wij van Nancy HomeStore bieden een 100% tevredenheidsgarantie en wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Extra informatie

Color

EAN

6013820024037