fbpx

MyAmazingCat.nl | Kattenspeeltjes

Categorie:

Beschrijving

MyAmazingCat is milieuvriendelijk kattenspeelgoed van deze tijd! Ons speelgoed is uniek, heeft een interactief design en is ook nog eens super milieuvriendelijk!
Uniek Design – Het unieke puzzelsysteem creëert levels waar lekkernijen zich kunnen verbergen, wat de uitdaging vergroot!
Interactief – MyAmazingCat is ultra licht om over vloeren en korte tapijten te schuiven voor maximale beweging en activiteit!
Milieuvriendelijk – MyAmazingCat is gemaakt van 100% graskarton afkomstig uit Duitsland. Een perfect alternatief voor plastic!
Laat de jager los!
MyAmazingCat is de originele voederpuzzel waarbij het natuurlijke instinct aangewakkerd wordt om te jagen, zoeken en snoepjes op te sporen! Stimuleert en houdt katten en kittens urenlang bezig!
INTERACTIEF KATTEN SPEELGOED – stimuleert en houdt katten en kittens urenlang bezig. Verbindt katten en hun baasjes door te spelen!
MOEDIGT HET NATUURLIJKE INSTINCT AAN – om verborgen beloningen op te sporen, te krabben, te verkennen, terug te vinden en op te halen – met drie moeilijkheidsgraden aan levels om slimme katten uit te dagen terwijl tegelijkertijd hun vaardigheden verbeteren!
WERKT MET – de favoriete snoepjes van je kat, kattenkruid, speelballen, muizen, speelgoed voor katten en andere favorieten; werkt geweldig als droog kattenvoer- en puzzel voeder!
HET ULTIEME CADEAU – voor vakantie of elke dag – voor katten en kattenbezitters!
Slimme verrijking!
Dit speelgoed tegen verveling combineert fysieke activiteit met mentale stimulatie!
Drie spelniveaus!
1. Beginner – brede opening aan de basis
2. Gemiddeld – schuif de lekkernijen langs de zijkanten
3. Top kat – kleinste en lastigste openingen!
Voeg wat lekkers toe en de jacht begint!
Verbaas je hoe je kat slim de snoepjes uit de puzzel haalt! Het rondlopen, springen, geconcentreerde en maniakale stuiteren zal je kat urenlang laten spelen – en laat jou de hele tijd lachen!
Dierenartsen raden MyAmazingCat aan vanwege:
Mentale stimulatie
Spelenderwijs bewegen wat de kat gezond houd
Het vertraagde eten wat zorgt voor een betere spijsvertering en gewichtsbeheersing
Geschikt voor katten van alle leeftijden!
Stimuleert en houdt katten van alle leeftijden bezig. Een geweldig speelgoed voor katten en kittens. Ook geliefd bij oudere katten!
Alleen of met de hele groep!
My Amazing Cat bestaat uit graskarton, dit is stevig en milieuvriendelijk
Graskarton bestaat uit 30% gras en 70% oud papier
De gebruikte inkt is op waterbasis, dus niet schadelijk!

Extra informatie

EAN

6090317326300