fbpx

Morelifeë Automatische Voerbak | Wi-Fi | App en FULL Hd-camera

Categorie:

Beschrijving

Wanneer je op zoek bent naar een geweldige automatische voerbak die jou trouwe viervoeter van voedsel zal voorzien wanneer je even niet thuis bent, dan is onze voerbak de beste keuze! Deze automatische voederbak voor katten en honden is de beste in de markt en staat bekend als de Rolls-Royce onder voerbakken. De voederbak is uitgerust met een Full HD 1080-camera waardoor je te allen tijde de huisdieren kunt zien ook al ben je op het werk of vertoef je in een ander land. De camera heeft dag en nacht functie.
We kennen allemaal de situatie. Je wilt een weekendje weg, maar hebt even geen oppas of verzorger voor je kat om hem van zijn eten te voorzien. Gelukkig behoort het annuleren van het weekendje voorgoed tot verleden tijd, want dankzij onze voederbak kun je jouw zo geliefde huisdier zijn wel verdiende maaltijd geven.
Onze automatische voerbak is een slimme voerbak voor katten en honden. De automatische voerbak heeft een app en een droogvoer reservoir van maar liefst 4 liter. De app geeft de mogelijkheid een wekelijks eetplan in te stellen met 0 tot 10 instelbare voedermomenten. Je kunt alles goed in de gaten houden via de Full HD camera van het apparaat. De Voerautomaat is zo ontwikkeld dat het voer in optimale verse staat blijft dankzij een vocht-ontrekker.
Het aanschaffen van een automatische voerbak zonder smart Wi-Fi functie kan gevaarlijk zijn voor jouw katten of honden. Wanneer je een dag van huis weg bent kan het zomaar zijn dat jouw voerbak vast raakt door opstopping of stopt met werken. Onze automatische voerbak voorkomt verstoppingen door middel van lasers en een speciale rotatietechniek. Hierdoor kun je veilig weg van huis zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van jouw honden of katten. De smart voerbak heeft de mogelijkheid batterijen te gebruiken, mocht de stroom uitvallen dan heb je de back-up batterijen die in werking worden gezet.
De voerbak komt bovendien met een andere revolutionaire functie aan boord. Je kunt via de app praten tegen de hond of kat dankzij een speaker in het systeem. Zo kun je laten weten wanneer er eten is toegevoegd en hoort het dier zijn vertrouwde stemgeluid. Ook kan je meeluisteren of de hond of kat nog wat te blaffen of miauwen heeft.
Plus- en minpunten
+ Bestuurbaar via app op Smartphone
+ Full HD Camera
+ 4l capaciteit
+ Vochtontrekker voor optimaal behoud van smaak en versheid
+ Geschikt voor honden en katten
+ Voedingscapaciteit voor meerdere dagen
Wat maakt de Morelifeë voerbak een absolute bestseller?
? Makkelijk schoon te houden – Het voedingsreservoir is een aparte bak in de behuizing. Zo kun je gemakkelijk de bak eruit halen om vervolgens de binnenkant simpel schoon te maken. De slimme voerbak bespaard tijd door automatisch porties voor je af te meten en toe te dienen. Je hoeft enkel eens in een aantal dagen de automatische voerbak bij te vullen.
? Gezond voor de huisdieren – De smart voerautomaat is gezond voor jouw katten en honden. Veel katten en honden in Nederland hebben last van overgewicht. De automatische voerbak zorgt ervoor dat jouw katten en honden precies het benodigde aantal porties toegediend krijgen.
? Veilig van huis – Onze automatische voerbak voorkomt verstoppingen door middel van lasers en een speciale rotatietechniek. Hierdoor kun je veilig weg van huis zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van jouw honden of katten.
? Beschermd bij stroomuitval – Mocht opeens de stroom uitvallen dan blijft het apparaat gelukkig gewoon werken dankzij het back-up batterij systeem.
Ruime ervaring in huisdier accessoires
Dankzij onze intensieve kennis en de liefde die we sowieso koesteren voor huisdieren. Ben je altijd verzekerd van een topaankoop. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons voorop, zodat jij en de geliefde huisdieren optimaal kunt genieten van onze artikelen.

Extra informatie

Color

EAN

6091641265204