fbpx

Meowsë Luxe Kattentoren Hoogte 176 cm – Grijs

Categorie:

Beschrijving

Dit krab paradijs van Meowsë is een prachtig katten meubelstuk voor uw kat (of katten) om op te spelen, rusten en te slapen. Het is een luxeartikel waar uw kat veel plezier van gaat hebben. Katten gebruiken graag een krabpaal om hun klauwtjes te scherpen. Dit is handig voor u, zodat ze niet uw meubels zullen vernielen. Deze multifunctionele krabpaal van Meows biedt meerdere krabstammen, zachte ligplekjes, speeltjes en een verstopplekje voor uw kat.
Voordelen:
Eenvoudig in- en uit elkaar te halen
Speel-, rust- en slaapplaats in ëën
Hoogwaardig design
Stabiele structuur
Merkt u dat uw kat vaak aan uw meubels krabt? Dit kan komen doordat uw kat niet genoeg krab mogelijkheden heeft. Deze luxe multifunctionele krabpaal biedt verschillende krabstammen zodat uw kat de verleiding van uw meubels kan weerstaan.
Leuk weetje: katten zitten graag hoog, zodat ze op hun baasje neer kunnen kijken en de omgeving in de gaten kunnen houden. Daarnaast heeft een krabpaal verschillende functies voor een kat. Ze bakenen hun territorium ermee af, ze onderhouden hun nageltjes en kunnen opgebouwde spanning en stress ermee kwijt door te krabben en hun lichaam uit te rekken.
Weten waarom de Meowsë Luxe Kattentoren de bestseller is?
? Multifunctioneel – de kattentoren biedt speel-, rust- en slaapplekken. Hierdoor kan uw kat gedurende de hele dag dit prachtige krab paradijs gebruiken en hoeft uw kat zich niet te vervelen. De krabpaal biedt meerdere krabstammen, zachte ligplekjes, meerdere speeltjes en een beschut holletje voor uw kat om in te verstoppen.
? Langdurig plezier – deze luxe krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen. De krabstammen zijn gemaakt van natuurlijk bewerkt hout en sisal, en de zachte rustplekjes gemaakt van heerlijk pluche. Deze hoogwaardige materialen bieden een langdurig plezier voor uw kat.
? Geschikt voor meerdere katten – de stabiele bouw van de kattentoren zorgt ervoor dat er met meerdere katten tegelijkertijd op gespeeld kan worden. Zo kunnen ze zonder zorgen op en neer springen, aan de speeltjes hangen en achter elkaar aan zitten terwijl ze gebruik maken van de verschillende verdiepingen.
? Stijlvol ontwerp – deze hoge krabpaal is een luxeartikel voor uw kat. Hij staat mooi in huis door het stijlvolle ontwerp. U krijgt een luxe gevoel door het hoogwaardige materiaal en de vele opties voor uw kat.
? Eenvoudige instructies – de kattentoren is makkelijk in- en uit elkaar te halen zonder dat er extra gereedschap aan te pas hoeft te komen door de duidelijke instructies die u erbij krijgt. Elk persoon kan deze instructies volgen, u ook!
Ruime ervaring in katten producten!
Wij bieden al geruime tijd hoogwaardige katten producten aan. We hebben een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede kattentoren aan moet voldoen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog bij ons, daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als er vragen of opmerkingen zijn.
Productspecificaties
Materiaal: natuurlijk bewerkt hout, sisal en pluche
Afmetingen: zie afbeelding
Kleur: grijs (ook verkrijgbaar in beige)
Geschikt voor meerdere katten
Instructies aanwezig
Inclusief hangmat, speeltjes, holletjes en meerdere krabstammen

Extra informatie

Color

EAN

6090942370303