fbpx

Krabpaal voor Katten – Arbre a Chat – 170 cm

Categorie:

Beschrijving

Speelt je kat ook zo graag met jouw meubels? Tref je telkens weer nieuwe halen aan de zijkanten van je bank? Bespaar kapotte meubels met deze luxe In Round krabpaal. De krabpaal houdt niet alleen je kat zoet, is tegelijkertijd ook enorm stijlvol en mag dus zeker niet in jouw kattenkamer ontbreken!
Deze luxe krabpaal mët meerdere etages beschermt je meubels en muren tegen jouw kat! Zelfs de gevestigde speelmuisjes op de paal verstoppen zich voor de harige vlijmscherpe ongecontroleerde nageltjes van jouw kat!
Redenen om deze luxe krabpaal aan te schaffen:
Inclusieve krabpaal: geschikt voor alle soorten katten en meerdere katten
100% veilige meubels
Gegarandeerd plezier met de speelmuizen
Gratis kattenpedicure
Makkelijk schoon te maken door de afneembare hoes
Gegarandeerd plezier met de talloze accessoires
De luxe krabpaal
Katten hebben geurklieren in hun voetzooltjes zitten. De katten zetten in de natuur krabbend hun geur af om hun territorium af te bakenen. Het gedrag van de huiskatten hebben vele overeenkomsten met de wilde katten. De wilde katten klimmen en klauteren graag in de bomen. Ook dient het rekken en strekken in de bomen als uitlaatklep voor onderliggende frustraties en spanningen. Dit bootsen de huiskatten thuis na door alle gebruiksvoorwerpen met enige waarde te vernielen. Geen kat in de bak met de komst van deze luxe krabpaal!
Over deze luxe krabpaal
Als de baas van huis is dan dansen de katten in de 1.70 meter hoge kattenkrabpaal. De paal neemt hierdoor ook niet veel ruimte in beslag. De luxe krabpaal heeft afneembare hoezen en is dus ook makkelijk om schoon te houden.
? De afmetingen van de kattenkrabpaal zijn 170 x 49 x 49 cm
? Afneembare hoes
? Weegt 18 kilo: stevig genoeg voor jouw kleine fluffinator!
? Gratis verzending naar jouw huis
? Tot wel 30 dagen gratis retourneren
? 100% tevredenheidsgarantie!
Bestel vandaag deze luxe krabpaal en gun je harige vriend zijn/haar speelparadijs!

Extra informatie

Color

,

EAN

8720704200125