fbpx

Krabpaal Voor Grote Katten Cat Paradise Crëme Beige van RHRQuality

Categorie:

Beschrijving

De Cat Paradise is een mega krabpaal waarbij avontuur en ontspanning perfect samen gaat! Met zijn 15cm dikke sisalpalen, enorme Lounge zetel boven, robuuste krabton onderin en twee heerlijke luxe hangmatten maakt dit de stevige en stijlvolle Cat Paradise uitermate geschikt voor de grootste kattenrassen zoals de Maine Coon, Noorse Boskat en Pers. Deze super stabiele, hoogkwalitatieve krabpaal kan zonder enig probleem tot wel 9 katten tegelijkertijd aan.
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
De af- en uitneembare kussens, van wel 4-5 cm dik maken de grote kattenligplaats en krabton of verstophuis helemaal af. En natuurlijk zijn de grote ligplateaus en hangmatten, getest tot een draaggewicht van 20 kg.
Alle plateaus zijn volledige gestoffeerd met heerlijk, dik en zacht 600 g pluche wat maakt dat elk plateau een geweldige plek is om te spelen, relaxen of slapen. Door de hoogte van bijna 1,85 meter is het voor uw katten natuurlijk geweldig om vanuit daar hun domein in de gaten te kunnen houden.
Met deze krabpaal houdt u uw kat fit en gezond! Rondom de krabpaal heeft uw kat immers genoeg plek om zich uit te leven. Dankzij de 9 ( ! ) sisalpalen, met een diameter van wel 15cm, waarvan er 5 stuks minimaal 40cm lang zijn is het echt overal mogelijk om heerlijk te krabben en de nagels bij te houden. Vanwege deze lange sisalpalen en sisalwanden kunnen zelfs de grootste katten zich volledig uitstrekken en rekken, wat ergonomisch gezien belangrijk is voor de gewrichten van uw kat.
De Cat Paradise is, ondanks zijn grootte, toch zeer eenvoudig te monteren. Hij wordt geleverd met instructieboekje en het nodige gereedschap. Alle onderdelen van deze hoogkwalitatieve design krabpaal zijn apart bij te bestellen.
De krabpaal Cat Paradise is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmatten zijn getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.
Unieke specificaties :
Pluche verlijmd op alle delen.
Sisal verlijmd op de palen.
Geen pluche aan de sisalpalen.
Krabton van hoogwaardig natuursisal met dik kussen.
Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
Super luxueuze Hangmatten de Luxe. Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.
Kleur: Crëme Beige (met Crëmekleurig sisal)
Afmetingen:
Bodemaat: 160cm Breed x 71cm Diep x 185cm Hoog
Bodemplaten: Hevig verzwaard voor extra stabiliteit. Afmetingen van: 90x70cm en 4cm dik.
Hoogte: 185cm.
9 (!) Sisalpalen: 15 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8. Super Stabiel.
Hangmatten: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Kattenlounge zetel boven: 60x43cm met 15cm hoge opstaande rand. Van 2,5cm dik hout incl. 5cm dikke uitneembare en wasbare kussens.
Speelhuis / Krabton: 91cm Hoog x 51cm Breed x 61cm Diep.
Speeltouw: van hoogwaardig natuurlijk sisal en ca. 55cm lang.
Gewicht: ca 90kg
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Extra informatie

Color

,

EAN

8718309314484