fbpx

Krabpaal Tower Box Comfort Box Blackline Lichtgrijs Grijs RHRQuality

Categorie:

Beschrijving

Met zijn 20cm dikke sisalpalen, mega grote Lounge zetel, enorme ligplaats en grote Hangmat de Luxe met een diameter van wel 45cm maakt dit de stevige en stijlvolle Maine Coon Tower Box Comfort uitermate geschikt voor de grootste kattenrassen zoals de Maine Coon, Noorse Boskat en Pers. Deze kan tot wel 5 katten tegelijkertijd aan.
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
De grote Lounge zetel van wel 60x43cm met 14cm hoge opstaande randen en super kwalitatieve mega krabton staan zeker niet verkeerd bij het design. De af- en uitneembare wasbare kussens, van wel 4-5 cm dik maken de grote kattenligplaatsen en krabton of verstophuis helemaal af. En natuurlijk zijn de grote ligplateaus, getest tot een draaggewicht van 20 kg.
Alle plateaus op de Maine Coon Tower Box Comfort zijn volledige gestoffeerd met heerlijk, dik en zacht 600 g/m2 pluche. Door de hoogte van meer dan 2 ( ! ) meter (2.05 meter totaal) is het voor uw katten natuurlijk geweldig om vanuit daar hun domein in de gaten te kunnen houden.
Met deze krabpaal houdt u uw kat fit en gezond! Rondom heeft uw kat immers genoeg plek om zich uit te leven. Dankzij de 2 sisalpalen, met een diameter van wel 20 ( ! ) cm, welke 40cm en 50cm lang zijn is het echt overal mogelijk om heerlijk te krabben en de nagels bij te houden. Vergeet niet dat de 91 cm hoge krabton met grote natuursisal wanden ook een groot oppervlak geeft waar uw katten aan kunnen krabben wat ergonomisch gezien belangrijk is voor de gewrichten van uw kat.
De Maine Coon Tower Box Comfort is in enkele minuten eenvoudig te monteren. Hij wordt geleverd met instructieboekje en het nodige gereedschap. Alle onderdelen van deze hoogkwalitatieve design krabpaal zijn apart bij te bestellen.
De krabpaal Maine Coon Tower Box Comfort is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmatten zijn getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.
Unieke specificaties :
Pluche verlijmd op alle delen.
Sisal verlijmd op de palen.
Geen pluche aan de sisalpalen.
Krabton van hoogwaardig natuursisal met dik kussen.
Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
Super luxueuze Hangmat de Luxe. Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.
Kleur: Lichtgrijs Grijs (met Blackline / Zwartkleurig sisal)
Afmetingen:
Bodemaat: 100cm Breed x 62cm Diep x 202cm Hoog
Bodemplaten: Hevig verzwaard voor extra stabiliteit. Afmetingen van: 60x50cm en 4cm dik.
Hoogte: 202cm
2 Sisalpalen: 20 (!) cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M10. Super Stabiel.
Hangmat de Luxe: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Kattenlounge zetel boven: 60x43cm met 15cm hoge opstaande rand. Van 2,5cm dik hout incl. 5cm dik, uitneembaar en wasbaar kussen.
Speelhuis / Krabton: 91cm Hoog x 50cm Breed x 62cm Diep.
Gewicht: ca 50kg
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Extra informatie

Color

,

EAN

8718309315580