fbpx

Krabpaal Toren Scratcher Beige

Categorie:

Beschrijving

Krabpaal van 170 cm met stabiele klimboom, speelhuis, hangmat, grot, bal, anti-val ontwerp voor kittens, katten en huisdieren
* VERHOOG DE STABILITEIT: Het verdikte ontwerp van de basisplaat, het gebruik van een 0,6 inch dikke basisplaat en een splitter verbeteren de stabiliteit van de krabpaal. Het anti-dumping touwontwerp kan de krabpaal aan de muur bevestigen, zelfs als meerdere katten de krabpaal tegelijkertijd gebruiken. het maakt ook stabiel.
* VERHOGING COMFORT: De meerlaagse krabpaal is gemaakt van een hoge kwaliteit, dik pluche doek (0,0007 pond / inchë) dat zeer zacht en comfortabel is. Ruime appartementen appartementen comfortabele schommels zorgen ervoor dat uw kat graag nieuwe huizen ontdekt en besnuffelt en niet meer aan uw meubels krabt.
* MENGEN MET MEUBELEN: De krabpaal is prachtig ontworpen voor alle soorten woonruimte. Of je nu in een slaapzaal, een appartement of een huis bent, krabpalen kunnen perfect in meubels worden geëntegreerd.
* RONDE HOEKONTWERP: Alle rechte hoeken van het bord zijn afgerond om verwondingen aan mensen of katten effectief te voorkomen en de veiligheid te vergroten.
* MILIEUVRIENDELIJK, EENVOUDIG TE INSTALLEREN: gebruik de CARB-goedgekeurde natuurlijke spaanplaat, milieuvriendelijk en duurzaam; Eenvoudige installatie, grafische uitleg, 25 minuten voor uw kat om te genieten van een comfortabel nieuw huis.
Productomschrijving:
De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal en CARB board, een mooie gecapitonneerde leefruimte, een ruim huis, een sisal krabpaal, een meerlaags design, een comfortabele hangmat en een sisaltouw passen ook in de inrichting van je kamer . De krabpaal is uw beste keuze.
Specificatie:
Materiaal: pluche + CARB board + henneptouw
Kleur: beige / donkergrijs
Krabboomhut 170cm:
Productafmetingen: 93 cm (L) x 55 cm (B) x 170 cm (H)
Afmetingen verpakking: 63 cm (L) x 53 cm (B) x 34 cm (H)
Gewicht: 28,6 kg
Levering inhoud:
1 x krabpaal boomhut
1 x handleiding
Opmerking:
1. Kinderen moeten zo ver mogelijk uit de buurt van de krabpaal blijven om letsel te voorkomen.
2. Pas op voor vuur en vocht

Extra informatie

Color

,

EAN

9149874538255