fbpx

Krabpaal met krabplank 145 cm grijs

Categorie:

Beschrijving

FURNIBELLA Stabiele krabpaal met krabplank, 145 cm, stevige klimboom met grote speeltuin, grijs
Productomschrijving
De uitvinders van ons nieuwe merk “FURNIBELLA” hebben een heel speciale relatie met katten: het idee om diervriendelijke meubels te ontwikkelen is geboren uit twee kleine, verweesde kittens die liefdevol werden verzorgd door een medewerker van het bedrijf.
Met dit hartverwarmende verhaal in gedachten creëerden de ontwerpers van “FURNIBELLA” gezellige, functionele en stijlvolle huisdierenmeubels zoals de hierboven getoonde krabpaal.
Klimboom met tal van speciale kenmerken
Om aan de speciale eisen van alle katten te voldoen, heeft onze krabpaal enkele speciale kenmerken. Allereerst is de stabiliteit verbeterd. Hiervoor is de grondplaat verstevigd met extra houten strips en zorgen de sisalpalen met een diameter van 7,1 cm en de anti-tipper voor een hoge stabiliteit.
Productdetails Kleur: rookgrijs
Materiaal: hoogwaardige spaanplaat, pluche, sisal, versterkte kartonnen rol
Afmetingen: 90 x 145 x 55 (B x H x D)
Gewicht: 16,4 kg
Voordelen
TOON KLAUWEN! Trotse fluwelen poten zijn altijd voorzichtig om voor hun vacht en klauwen te zorgen. Daarom is er hoog op deze krabpaal een ronde krabplank voor katten, waarop je lieveling zich kan uitleven
EEN SPEELPLAATS VOOR BRUTTE KATTEN: De hangmat, een gezellige hangmat, brede platforms, een grote grot en een krabplank en pelsballen zorgen voor een levendige sfeer aan de krabpaal en veel afwisseling voor energieke katten
NU NOG STABIEL: Of er nu een gespierde ragdoll of een grote Savannah-kat door je appartement loopt, deze klimboom biedt extra stabiliteit dankzij de anti-tipvoorziening, een met houten strips verstevigde basis en stevige sisalpalen (diameter: 7,1 cm)
RETREAT OP LUCHTIGE HOOGTE: uw kat kan zich terugtrekken op het knuffelige gewatteerde uitkijkplatform op een hoogte van 145 cm als de drukte in uw appartement haar te veel wordt of als ze wil uitrusten na een wilde muizenjacht
NIET TEVREDEN? Onze klantenservice staat altijd tot uw beschikking. Aarzel dus niet te lang en sla er gewoon op!
Tips/Opmerkingen – Plaats de krabpaal in een hoek van de kamer en gebruik een vlakke ondergrond.
– Gebruik de krabpaal niet in een vochtige omgeving
– kinderen mogen niet op de krabpaal klimmen of ermee spelen.
– We raden u aan dit product aan de muur te bevestigen met behulp van de meegeleverde kantelvergrendelingen.
– Als uw kat op de pluche bal begint te kauwen of deze en het elastiekje wil opeten, verwijder dan het speeltje en houd het buiten het bereik van uw kat.

Extra informatie

Color

EAN

5487567351519