fbpx

Krabpaal Kilimandjaro de Luxe Plus taupe grijs – RHRQuality

Categorie:

Beschrijving

Krabpaal voor grote katten Kilimandjaro de luxe Plus taupe grijs is met ca 50KG een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen met alles wat een kat zich kan wensen.
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
Vernieuwd model :Kussen met klittenband en zware 600 grams pluche (Dus dikker, zachter en sterker.) Ook zijn alle delen verlijmd op de platen en het sisaltouw is verlijmd aan de paal.
Zeer stabiel en 192 cm hoog met heerlijke hoge enorme (60x43cm) directiezetel met uitneembaar en wasbaar kussen en 2x hangmat de Luxe (combinatie tussen kussen en hangmat) met ligplek van 45cm diameter. Deze hangmat heeft een dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 20 KG draaggewicht aan.
Met een grote dikke bodemplaat en onderin een gecurvde trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben. Het verstophuis (53x38x31cm) heeft een grote ingang en via de bovenkant kan uw kat via een half ronde pijp naar de volgende verdieping komen. Ook eventueel eenvoudig via de opstap aan de linkerzijde. Ook hangt er een leuk 5cm dik speeltouw aan de krabpaal. Op de 2e verdieping is tevens een grote ligplek. Geheel bovenin zijn nog eens 2 grote ligplekken. Waarvan een grote directiezetel van 60×43 cm met 5 cm dik kussen en een hangmat de Luxe ( draaibaar) met wel 45 cm diameter ligplek.
Deze krabpaal Kilimandjaro is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmatten zijn getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.
Unieke specificaties :
– Pluche verlijmd op alle delen.
– Sisal verlijmd op de palen.
– Geen pluche aan de sisalpalen.
– Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
– 2 x Super luxe hangmat de Luxe. Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.
Kleur: Taupe grijs
Afmetingen:
Bodemmaat: 74 x 59 x 4cm.
Hoogte: 192 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8.
Hangmat: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Dircetiezetel boven: 60×43 en 15cm opstaande rand met 2,5 cm dik hout en 5 cm dik uitneembaar en wasbaar kussen.
Speeltouw: 57cm lang en 5cm dik.
Gewicht: ca 50KG
Uniek: Alle onderdelen van deze krabpaal zijn door onze klanten bij te bestellen.

Extra informatie

Color

,

EAN

8718309315818