fbpx

Krabpaal Kilimandjaro de Luxe Crown Donkergrijs Antraciet – RHRQuality

Categorie:

Beschrijving

Krabpaal voor grote katten Kilimandjaro de Luxe Blackline Crown Donkergrijs Antraciet is met ca 50KG een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen met alles wat een kat zich kan wensen.
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
Zeer stabiel en 192cm hoog met heerlijke hoge enorme (60x43cm) directiezetel met uitneembaar en wasbaar kussen en een hangmat de Luxe ( combinatie tussen kussen en hangmat) met ligplek van 45cm diameter. Hangmat heeft dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 20 KG draaggewicht aan. Ook heeft hij de Crown hangmat, waarvan de plaat 60×50 groot is met een doorgang van 25cmë en daaronder een heerlijke gevoerde hangmat (afneembaar en wasbaar).
Met een grote dikke bodemplaat en onderin een gecurvde trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben. Het verstophuis (53x38x31cm) heeft een grote ingang en via de bovenkant kan uw kat via een half ronde pijp naar de volgende verdieping komen. Ook eventueel eenvoudig via de opstap aan de linkerzijde. Ook hangt er een leuk 5cm dik speeltouw aan de krabpaal. Op de 2e verdieping is tevens een grote ligplek. Geheel bovenin zijn nog eens 2 hoge directiezetels. Waarvan een grote directiezetel van 60×43 cm met 5 cm dik kussen en 1 hangmat de Luxe ( Draaibaar) met wel 45 cm diameter ligplek.
Deze krabpaal Kilimandjaro Crown is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.
Unieke specificaties :
– Pluche verlijmd op alle delen.
– Sisal verlijmd op de palen.
– Geen pluche aan de sisalpalen.
– Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
– Super luxe hangmat de Luxe. Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.
– Crown hangmat, waarvan de plaat 60×50 groot is met een doorgang van 25cmë en daaronder een heerlijke gevoerde hangmat (afneembaar en wasbaar)
Kleur: Donker grijs
Afmetingen:
Bodemmaat: 74 x 59 x 4cm.
Hoogte: 192 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8.
Hangmat: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Dircetiezetel boven: 60×43 en 15cm opstaande rand met 2,5 dik hout en 5cm dik uitneembaar en wasbaar kussen.
Crown hangmat, waarvan de plaat 60×50 groot is met een doorgang van 25cmë en daaronder een heerlijke gevoerde hangmat (afneembaar en wasbaar)
Speeltouw: 57cm lang en 5cm dik.
Gewicht: ca 50KG
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Extra informatie

Color

EAN

8718309315481