fbpx

Krabpaal Hout – ROMEO (165 cm)

Categorie:

Beschrijving

Een geschikte houten krabpaal waar elke kat zich mee kan vermaken. De krabpaal Romeo heeft een luxe uitstraling, ontworpen met strakke grijze tinten en past perfect in ieder interieur. Groot, klein, kitten, senior of een groot kattenras: deze krabpaal is voor iedere kat een belevenis!
Krabpaal hout Romeo bestaat uit verschillende ligplatformen met heerlijke zachte mandjes. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken doordat ze afneembaar zijn. De luxe krabpaal is groot en erg stabiel zodat deze niet zal omvallen. Het krab gedeelte is gemaakt van sisal touw. Sisal touw bestaat uit hoogwaardig en natuurvriendelijk materiaal en is volledig veilig voor dieren omdat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt tijdens de productie. Door het krabben aan de krabpaal kan jouw kat zijn natuurlijke krab behoefte kwijt, waardoor meubels en tapijt met rust worden gelaten. Bent u op zoek naar een krabpaal voor grote katten? Dan is de houten krabpaal Romeo zeker geschikt.
Met behulp van de handleiding en bijgeleverde schroeven kan deze krabpaal voor uw kat snel en gemakkelijk worden geënstalleerd. Op deze manier kan je kat snel gebruik maken van zijn nieuwe speeltje.
Waarom kiezen voor design krabpaal Romeo?
Strakke, en luxe design uitstraling;
Geschikt in elk interieur;
Veel ruimte om comfortabel te slapen;
Genoeg krabruimte voor uren plezier;
Wasbaar

Extra informatie

Color

EAN

7422243256274