fbpx

Krabpaal Hout – “PLEASURE” (95 cm)

Categorie:

Beschrijving

Klimmen, spelen of een dutje doen, het is voor uw kat allemaal mogelijk met de houten krabpaal Pleasure. Deze krabpaal voor katten heeft een luxe design uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit hout. Speciaal zodat het in elk interieur een mooie plek heeft.
Het bovenste plateau van deze houten krabpaal is voorzien van heerlijk zacht dekentje. Hierop kan jouw kat zijn dutjes doen of juist alles in huis in de gaten houden. Aan de onderkant van de paal zit een knus huisje die ook voorzien is van een zacht dekentje. Hierin kan jouw kat zich terugtrekken en heerlijk in slapen. De krapbaal is ook zeer geschikt voor grote katten.
Het krab gedeelte is gemaakt van sisal touw. Sisal touw bestaat uit hoogwaardig en natuurvriendelijk materiaal en is volledig veilig voor dieren omdat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt tijdens de productie. Door het krabben aan de krabpaal kan jouw kat zijn natuurlijke krab behoefte kwijt, waardoor meubels en tapijt met rust worden gelaten.
Met behulp van de handleiding en bijgeleverde schroeven kan deze krabpaal snel en gemakkelijk worden geënstalleerd. Op deze manier kan je kat snel gebruik maken van zijn nieuwe speeltje.
Waarom kiezen voor krabpaal hout Pleasure?
Strakke, en luxe design uitstraling;
Geschikt in elk interieur;
Voorzien van zachte dekentjes om comfortabel te slapen;
Compact design;
Wasbaar

Extra informatie

EAN

7422243257202