fbpx

Krabpaal Grote Katten Cat Relax Plus Crème Beige RHRQuality

Categorie:

Beschrijving

De Cat Relax is met zijn 12cm dikke sisalpalen, enorme Lounge zetel boven, sterke en robuuste krabton onderin en een heerlijk luxe hangmat geschikt voor de grootste kattenrassen zoals de Maine Coon, Noorse Boskat en Pers. Deze kan zonder enig probleem tot wel 6 katten tegelijkertijd aan.
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
De grote Lounge zetel van wel 60x43cm met 14cm hoge opstaande rand en een speeltouw van 50cm lang staan zeker niet verkeerd bij het design. De grote ligplateaus en hangmatten zijn getest tot een draaggewicht van 20 kg.
Alle plateaus van deze krabpaal zijn volledige gestoffeerd met heerlijk, dik en zacht 600 g pluche wat maakt dat elk plateau een geweldige plek is om te spelen, relaxen of slapen. Door de hoogte van 1,8 meter is het voor uw katten natuurlijk geweldig om vanuit daar hun domein in de gaten te kunnen houden.
Met deze krabpaal houdt u uw kat fit en gezond! Rondom heeft uw kat immers genoeg plek om zich uit te leven. Dankzij de 9 ( ! ) sisalpalen, met een diameter van wel 12cm, waarvan er 6 stuks minimaal 40cm lang zijn (van die 6 stuks, zijn er twee 75cm lang!) is het echt overal mogelijk om heerlijk te krabben en de nagels bij te houden. Vergeet niet dat de krabton met de 3 grote natuursisal wanden, welke elk 47 cm hoog zijn, ook een groot oppervlak geeft waar uw katten aan kunnen krabben. Zelfs de grootste katten zich volledig uitstrekken en rekken, wat ergonomisch gezien belangrijk is voor de gewrichten van uw kat.
De Cat Relax is, ondanks zijn grootte, toch in een handomdraai te monteren. Hij wordt geleverd met instructieboekje en het nodige gereedschap. Alle onderdelen van deze hoogkwalitatieve design krabpaal zijn apart bij te bestellen.
De krabpaal Cat Relax is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmatten zijn getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.
Unieke specificaties :
Pluche verlijmd op alle delen.
Sisal verlijmd op de palen.
Geen pluche aan de sisalpalen.
Krabton van hoogwaardig natuursisal met dik kussen.
Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
Super luxueuze Hangmatten de Luxe. Deze hangmatten zijn een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.
Kleur: Crëme Beige (met Crëmekleurig sisal)
Afmetingen:
Bodemaat: 115cm Breed x 65cm Diep x 180cm Hoog
Bodemplaten: Hevig verzwaard voor extra stabiliteit. Afmetingen van: 70x60cm en 4cm dik.
Hoogte: 180cm.
9 (!) Sisalpalen: 12 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8. Super Stabiel.
Hangmatten de Luxe: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Kattenlounge zetel boven: 60x43cm met 15cm hoge opstaande rand. Van 2,5cm dik hout incl. 5cm dik, uitneembaar en wasbaar kussen.
Speelhuis / Krabton: 50cm Hoog x 50cm Breed x 60cm Diep.
Speeltouw: van hoogwaardig natuurlijk sisal en ca. 50cm lang.
Gewicht: ca 70kg
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Extra informatie

Color

,

EAN

8718309314903