fbpx

Krabpaal – Grijs – 55 x 55 x 172 cm

Categorie:

Beschrijving

De krabpaal is stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Deze Krabpaal XL is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Uw kat heeft gegarandeerd uren speelplezier in deze grijze XL krabpaal met 3 platforms en 2 huisjes.
Je katten vrienden hebben een comfortabel huis nodig om te spelen, een dutje te doen of rond te springen. Dit kattenhuis is de droom van hun katten die werkelijkheid kan worden. Meerdere krabpalen aanwezig, waardoor meerdere katten er gebruik van kunnen maken!
Stabiliteit heeft prioriteit: Gemaakt van stevig natuurlijk Bewerkt hout en versterkt met strips aan de onderkant om de algehele stabiliteit te garanderen; anti-tip hardware is inbegrepen voor extra veiligheid.
Eenvoudig thuis te installeren: Alle componenten zijn duidelijk gemarkeerd, gedetailleerde instructies en gereedschappen zijn inbegrepen, zelfs een beginneling kan dit meubel voor katten eenvoudig in elkaar zetten.
Een all-in-one speelplaats voor katten: Ruime speelboom, pluche hangmat en meerdere zitstokken zorgen voor een super ervaring; speciaal pluizig speelgoed en een touw maken het spelen voor jouw kat nog leuker.
Productdetails:
Kleur: lichtgrijs
Materiaal: spaanplaat, pluche, sisal
Maat: 55 x 55 x 168 cm (L x B x H)
Gewicht: 22,2 kg
Levering
1 x krabpaal
1 x antikantelbeveiliging
1 x montage-accessoire
1 x handleiding (DE, EN, FR, ES, IT)
De voordelen op een rij:
Grote speelruimte
Eenvoudig te installeren
Top materialen en lange levensduur
Hoogwaardig design
Makkelijk te verplaatsen

Extra informatie

Color

EAN

6091020340379