fbpx

Krabpaal – Atlas 120

Categorie:

Beschrijving

Omschrijving Deze mooie design krabpaal is de grootste in de Atlas serie. Deze mooie lijn van krabpalen heeft een prachtige vormgeving: er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk hout, zachte, grijze kussentjes en grijs sisaltouw. Beide huisjes zijn stijlvol voorzien van afgeronde hoeken en uitsparingen, zodat de kat toch het overzicht kan blijven bewaren. Verder is de krabpaal voorzien van 5 sisalpalen van 90 mm dik. De kussentjes zijn voorzien van zachte pluche (namaak konijnenvacht). Door zijn vormgeving is deze krabpaal ideaal voor in een hoek. De krabpaal heeft een totale afmeting van 57,5 x 56,5 x 123,5 centimeter (l x b x h).
VoordelenModern design
Uitneembare, zachte kussens
Vijf sisalpalen
Twee slaaphuizen
NadelenNiet voor grote katten
Voor welke kat is deze krabpaal geschikt? De krabpaal is geschikt voor kleine tot middelgrote katten. Voor grote katten is deze krabpaal minder geschikt.
Materiaal De krabpaal is gemaakt van dennenhout. De kussens zijn voorzien van pluche (namaak konijnenvacht). Het sisal op de palen is helemaal verlijmd.
Afmetingen De krabpaal heeft een hoogte van ongeveer 123,5 centimeter. De bodemplaat heeft een afmeting van 57,5 x 56,5 centimeter. Drie sisalpalen hebben een diameter van 9 centimeter en hebben een hoogte van 30 centimeter. De overige twee sisalpalen zijn ook 9 centimeter dik, maar 44 centimeter hoog. Het sisal zelf is 5,2 mm dik.
Krabpaal schoonmaken Het grote voordeel van deze krabpaal is, is dat het grootste deel van hout is i.p.v pluche. Zo kunt u de krabpaal zeer makkelijk afnemen met een doekje! De kussens kunt u voorzichtig met de hand uitwassen.
Wilt u een schoonmaakmiddel gaan gebruiken? Controleer dan van te voren goed of er geen schadelijke stoffen in zitten. Daarnaast raden wij het ook af om met chloor of ammoniak schoon te maken. Als u kat dit ruikt, heeft hij namelijk de neiging om er overheen te plassen. En dat zou natuurlijk jammer zijn als u net alles schoon heeft.
Catnip spray Heeft u net een nieuwe krabpaal aangeschaft, doet uw kat er niks op uit… Gelukkig is er dan nog catnip spray! Sommige katten moeten namelijk eerst wennen aan de nieuwe krabpaal en lijken totaal niet geënteresseerd.
Door catnip spray te gebruiken op de krabpaal zal uw kat zich aangetrokken voelen tot de krabpaal. Catnip (Kattenkruid) roept namelijk een euforisch gevoel op bij katten. Niet elke kat reageert helemaal hetzelfde, we raden daarom ook aan om dit eerst te testen op uw kat. Catnip is niet verslavend of schadelijk voor uw kat. Lees alles over catnip spray op onze blog.

Extra informatie

EAN

4047059470886