fbpx

Kattencontainer -voeropslag

Categorie:

Beschrijving

De Curver Voedselcontainer kat is een hoogwaardige voerton voor de brokken van uw kat. Met deze moderne voercontainer hoeft u niet meer na te denken waar u die lelijke zak voer zult opbergen.
De Curver Voedselcontainer kat is een hoogwaardige voerton voor de brokken van uw kat. Met deze moderne voercontainer hoeft u niet meer na te denken waar u die lelijke zak voer zult opbergen. Bovendien bent u af van al die vieze geurtjes. Deze voercontainer is namelijk goed afgesloten. Hierdoor blijft het voer bovendien langer houdbaar, smakelijker en blijft de geur behouden. Doordat de aroma’s van het voer langer behouden blijven zal uw kat het voer nëg beter eten.
De voerton is dankzij de verschillende openingen praktisch in gebruik en eenvoudig schoon te houden.
Eigenschappen van de Curver voertonnen Kwalitatief hoogwaardig
Goed afgesloten
Praktisch
Hygiënisch
Behoud van smaak en geuren
Modern ontwerp
Curver Voedselcontainer kat – 4 liter, uit het Curver Pets assortiment Huisdieren horen bij onze familie. Daarom heeft Curver in 2009 de PETLIFE serie geëntroduceerd. Een serie met handige, praktische en hygiënische producten, waaronder de Curver Voedselcontainer kat – 4liter. De plastic opbergoplossingen maken het leven van u als baasje een stuk eenvoudiger.
De leuke Curver PETLIFE accessoires zijn zo vorm gegeven dat ze vriendelijk in gebruik zijn, hun werk goed doen en in de meeste huishoudens zeker niet misstaan.

Extra informatie

Color

EAN

8715232456830