fbpx

Kattenbakvulling perfecte klontvorming Cancat Excellent babypoeder 2x15kg

Categorie:

Beschrijving

CANCAT Exellent kattenbakvulling geeft stevige klonten die niet uit elkaar vallen en voorkomt stank in huis. Klontjesvormende kattenbakvulling uit Canada bestaat uit kleine korreltjes Canadese klei dat klontert wanneer er vocht bij komt.
Cancat Excellent is een natuurlijke klei uit Cananda waar een beetje babypoeder aan is toevoegd. Dit geeft een aangename geur en draagt bij dat korreltjes minder snel aan de pootjes blijven kleven.
CANCAT kattenzand is zuinig doordat het veel vocht absorberen kan en alleen urine klontjes en uitwerpeseln van de kat verwijderd hoeven te worden.
Schep iedere dag de kattenurine klontjes en uitwerpselen uit de kattenbak, de rest kan in de kattenbakblijven en gaat dan niet verloren.
De meeste katten vinden het fijn hun behoefte te doen op kattenzand achtige kattenbakvullingen.
Ze graven hun plasje en drolletje onder het zand. Hierdoor wordt het kattendrolletje snel uitgedroogd en is er geen poeplucht meer. Kattenurine wordt in de klei opgenomen, vormt een klont en waardoor kattenpootjes droog en schoon blijven. Dit is een hygiënisch voor kat en huishouden.
De voordelen van CANCAT Excelent kattenbakvulling:
Natuurlijk product van klei uit Canada
Snelle en stevige klontvorming
Geen achterblijvend residu bij klontverwijdering
Stofarm
Zeer zuinig in het gebruik
Hoog absorptievermogen
Neutraliseert de geur snel
Aangenaamvoor de kattenpootjes
Met een lichte babypoedergeur
Eenvoudig in het gebruik
Ook geschikt voor de zelfreinigende kattenbakken
Hoe gebruik je deze klontvormende kattenbakvulling:
1. Vul een schone kattenbak met een 6 cm laag Cancat Excellent
2. Verwijder dagelijks de klonten en uitwerpselen
3. Vul tijdig nieuwe Cancat Excellent bij zodat er geen verkleving aan de bodem ontstaat
Cancat Excellent hoeft niet compleet vervangen te worden. Het is zo hygiënisch dat het in de kattenbak kan blijven als alle klontjes en uitwerpselen worden verwijderd. Hierdoor is het kattenzand zeer effectief en tot maar liefst 6 keer zuiniger dan niet klonterende kattenbakvullingen. Vul tijdig bij zodat er altijd een klontvorming kan plaatsvinden.
Katten vinden in het algemeen zand fijn als vulling in de kattenbak. Indien de kat de vulling toch niet direct accepteert, meng het dan tijdelijk met het huidige kattenbakvulling zodat uw kat er geleidelijk aan kan wennen.
Let op: Gooi de klonten niet in de wc maar bij het huishoudelijk restafval.

Extra informatie

EAN

7446013970900