fbpx

Kamyraë Luxe Krabpaal voor Katten – Beige 85cm hoog

Categorie:

Beschrijving

Jouw katten zullen zich uren vermaken met deze comfortabele krabpaal!
De paal bestaat uit heerlijke zachte ligplekjes waar jouw viervoeters urenlang kunnen ontspannen. Door de vele speel- en rustplekken is de krabpaal perfect voor elke soort kat, dus ook jouw dierenvriend zul je er erg blij mee maken!
Stevig en veilig materiaal
De plateaus zijn groot en stabiel genoeg zodat de krabpaal niet snel zal omvallen. Het krab gedeelte is gemaakt van sisal touw. Sisal touw bestaat uit hoogwaardig en natuurvriendelijk materiaal (plantenvezels) en is volledig veilig voor dieren omdat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt tijdens de productie.
Comfortabele rustplek voor jouw dierenvriend
De ligplekjes zijn super zacht dankzij het pluche materiaal. Ze hebben een vierkante vorm zodat jouw kat zich heerlijk kan opkrullen op zijn nieuwste favoriete rustplek. Dit is dë kattentroon waarvan jouw kat altijd al wist dat hij deze verdiende en hij zal blij zijn dat deze nu eindelijk eens in huis gehaald is 😉
Waarom kiezen voor een krabpaal?
? Stimuleert de natuurlijke krab behoefte van je kat
? Urenlang ontspannen op z’n eigen plekje!
? Gemaakt van natuurlijke materialen en heerlijk zachte stof
? Geschikt voor meerdere katten tegelijk
Productspecificaties
? Kleur: Grijs
? Afmetingen in cm (L x B x H): 60 x 35 x 127
Let op: Met het inschatten van de levertijd zijn wij voorzichtig, maar in 90% van de gevallen worden onze producten al binnen 5 werkdagen geleverd.

Extra informatie

Color

,

EAN

9504351731664