fbpx

Kamyraë Cactus Krabpaal met Kattenmand 90.5 CM

Categorie:

Beschrijving

De populaire cactus krabpaal van Kamyraë is nu beschikbaar in verschillende varianten.
Deze krabpaal heeft nog steeds de natuurlijke uitstraling van de cactus variant, maar bestaat uit meerdere verdiepingen. Met maar liefst twee hangmatten ën een overdekt huisje is deze krabpaal geschikt voor meerdere katten.
Stevig en veilig materiaal
Dat katten gek zijn op krabpalen weten we allemaal…en dat de cactus krabpalen razend populair zijn weten we ook. Niet alleen katten vinden ze leuk, maar ook hun baasjes. Deze krabpaal is extra stevig dankzij het ruime platform van 48 bij 30 centimeter. Het krabgedeelte is gemaakt van sisal touw. Sisal touw bestaat uit hoogwaardig en natuurvriendelijk materiaal, namelijk plantenvezels. Dit materiaal is volledig veilig voor dieren omdat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt tijdens de productie.
Verschillende rustplekken voor jouw kattenvriend
Het bovenste mandje is ruim, stevig en heerlijk zacht. Katten vinden het fijn om hoge plekken te liggen, dus de kans is groot dat jouw dierenvriend graag op deze plek ligt! Daarnaast is de middelste hangmat rond, zodat jouw dierenvriend zich lekker kan opkrullen tijdens het slapen. Het onderste huisje is perfect voor katten die zich even willen terugtrekken. Een overdekt huisje geeft katten een veilig gevoel.
Snelle montage
Zet de krabpaal gemakkelijk in elkaar door het plateau aan het huisje en de cactus te bevestigen door middel van schroeven. Op deze manier kan je kat snel gebruik maken van zijn nieuwe krabpaal.
De krabpaal is vrijwel zonder gereedschap in elkaar te zetten en wordt geleverd met een duidelijke handleiding.
Waarom kiezen voor een krabpaal?
? Stimuleert de natuurlijke krab behoefte van je kat
? Verschillende rustplekken, geschikt voor elk soort kat
? Uren speel- en krab plezier
? Leuk, origineel design dat in elk interieur past
? Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
? Het leukste cadeau voor jouw kattenvriend(en)

Extra informatie

EAN

9508644748964