fbpx

Grote Krabpaal – 5 verdiepingen – Beige 149cm

Categorie:

Beschrijving

Jouw katten zullen zich uren vermaken met deze grote krabpaal!
De krabpaal bestaat uit verschillende ligplatformen, heerlijke zachte mandjes ën natuurlijk leuke, zachte balletjes om mee te spelen. Door de vele speel- en rustplekken is de krabpaal perfect voor elke soort kat, dus ook jouw dierenvriend zul je er erg blij mee maken!
Stevig en veilig materiaal
Het plateau van 49 bij 49 cm, is groot en stabiel genoeg zodat de krabpaal niet snel zal omvallen. Het krab gedeelte is gemaakt van sisal touw. Sisal touw bestaat uit hoogwaardig en natuurvriendelijk materiaal (plantenvezels) en is volledig veilig voor dieren omdat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt tijdens de productie.
Comfortabele rustplek voor jouw kattenvriend
De ligplekjes zijn super zacht en hebben een vierkante vorm zodat jouw kat zich heerlijk kan opkrullen op zijn nieuwste favoriete rustplek. Dit is dë kattentroon waarvan jouw kat altijd al wist dat hij deze verdiende en hij zal blij zijn dat deze nou eindelijk eens in huis gehaald is 😉 Daarnaast kan jouw dierenvriend vanuit zijn troon ook nog eens met een balletje spelen, dit zorgt gegarandeerd voor urenlang plezier.
Snelle montage
Zet de krabpaal gemakkelijk in elkaar door het plateau aan de 4 palen bevestigen door middel van schroeven. Op deze manier kan je kat snel gebruik maken van zijn nieuwe krabpaal.
Waarom kiezen voor een krabpaal?
? Stimuleert de natuurlijke krab behoefte van je kat
? Uren speel- en krab plezier
? Gemaakt van natuurlijke materialen en heerlijk zachte stof
? Geschikt voor meerdere katten tegelijk
Let op: Met het inschatten van de levertijd zijn wij voorzichtig, maar in 90% van de gevallen worden de krabpalen al binnen 5 werkdagen geleverd!

Extra informatie

Color

,

EAN

9504219859295