fbpx

Grote, Crème Beige kleurige kattenkrabpaal 12-15-20cm RHRQuality

Categorie:

Beschrijving

Dit is een Crëmekleurig krabpaal onderdeel van RHRQuality. Deze grote, Lounge ligplaats heeft 1 schroefgat welke u aan kunt schaffen ter vervanging van de huidige kattenlounge. De afmetingen zijn 60 cm bij 43 cm en ca. 16 cm hoog. Deze ligplaats past op zo goed als alle krabpalen van RHRQuality. De lounge zetel is een geweldig bed voor uw kat met het heerlijke dikke 600 g/m2 kussen welke wij meeleveren. Op deze grote ligplaats is plek voor 1 hele grote kat, of meerdere gemiddelde grote katten. De ligplaats is getest tot een draaggewicht van wel 20 kg ( ! ) wat meer dan voldoende is voor zelfs de grootste en zwaarste katten of wanneer meerdere katten er op het zelfde moment gebruik van maken.
Daarbij komt nog dat wij al onze ligplaatsen getest hebben tot een minimale draagkracht van 20 kg, waardoor deze zelfs door de grootste en zwaarste katten gebruikt kan worden. En als uw katten deze al een aantal jaar gebruiken, en vind u dat het tijd is voor een nieuwe ligplaats of heerlijk nieuw dik kussen? Dan heeft u deze zeer simpel en snel besteld bij RHRQuality en kan uw kat weer jaren genieten van zijn of haar krabpaal!
Deze grote Kattenlounge Zetel is een reserve onderdeel welke origineel bedoeld is voor het vervangen van onderdelen of uitbreiden van uw Krabpaal van RHRQuality & RHRQuality.
Kleur: Crëme
Afmetingen Ligplaats: 60 cm x 43 cm en ca. 16 cm hoog
Geschikt voor het vervangen of uitbreiden van uw huidige RHRQuality Krabpaal
Super sterke ligplaats getest tot 20 kg draaggewicht
Combinatie van een Kattenlounge met een Kussen (600 g/m2 pluche)
Met 1 schroefgat voor bevestiging aan de krabpaal (M8 of M10)
Lounge incl. het heerlijke dikke kussen
Deze ligplaatsen worden zonder schroeven of sisalpalen geleverd.
Deze Ligplaats is geschikt voor de krabpalen van RHRQuality waaronder de: Royalty
Kilimandjaro de Luxe
Cat Penthouse
Maine Coon Lounge
Cat Paradise
Cat Relax
Maine Coon Fantasy
Panther
Royal Cat Palace
Maine Coon Tower Comfort Box
Deze ligplaats is niet geschikt voor: Devon Rex

Extra informatie

Color

,

EAN

8718309310400