fbpx

Flannerë XXL Luxe Katten Krabpaal -144 cm Hoog – Zwart/Wit

Categorie:

Beschrijving

De Flannerë Katten Krabpaal is een prachtig cadeau voor je katten. Je lieve huisdier zal heel blij zijn met zijn eigen onderkomen. Ging eerder jouw kat in de gordijnen hangen of gebruikte hij je stoel of bank om zijn kattennagels in te zetten, dat is nu verleden tijd. Met deze grote Katten Krabpaal kan poeslief haarzelf voortaan uitleven in haar eigen meubel en ze kan zich vervolgens terugtrekken in het slaaphok of lekker relaxen in de hangmat. De kattenspeeltjes, die aan de krabpaal bevestigd zijn, maken dat je kat zich niet verveelt en zijn ‘jachtinstinct’ kan volgen. De krabpaal is erg stabiel en kan niet omvallen door de robuuste grondplaat en de kantelbeveiliging die je aan de muur kunt bevestigen.
Een kattenparadijs
De Flanner ë Katten Krabpaal is een waar kattenparadijs. De sisal kolommen zijn perfect voor het krabben of om de kattennageltjes in te zetten. Met het slaaphok, de hangmat, verschillende plateaus en de speelelementen voelt jouw kat zich een koning in zijn woning.
Robuust & stabiel
Door de versterkte grondplaat is de Flannerë Katten Krabpaal zeer stabiel. En om omvallen tegen te gaan kun je met de kantelbeveiliging jouw kat veilig laten klimmen, krabben, strekken en spelen.
Pluche zacht
De plateaus, de hangmat en het slaaphok van de Flannerë Katten Krabpaal zijn helemaal bekleed met een super zachte pluche stof. Jouw kat kan hierin of op lekker wegdromen, dat gun je toch ieder huisdier.
Speelelementen
De Flannerë Katten Krabpaal zal jouw huisdier niet snel vervelen. De 3 leuke speeltjes die lijken op een muis of vogel hangen uitdagend aan de krabpaal, poeslief zal zich hier heerlijk op kunnen uitleven.
Voordelen van de Flannerë Katten Krabpaal:
?? Robuust & stabiel
?? Diverse hoogteplateaus
?? Sisal kolommen
?? Makkelijk te installeren
?? Luxe zachte hangmat
Productspecificaties:
? Maat: 144 cm hoog
? Grondplaat afmeting: 49 x 35 cm
? Slaaphok afmeting: ca. 30 cm diameter, ca. 29 cm hoog, ingang: ca. 17 x 23 cm
? Hangmat afmeting: ca. 30 cm diameter
? Bovenste plateau afmeting: 24 x 24 cm
? Grootste plateau afmeting: 40 x 31 cm
? Gewicht: ca. 8 kg
? Kleur: Zwart & Wit (sisal)
Garantie Informatie
Wij hebben jarenlange ervaring in de huisdieren-artikelen en zijn een specialist op producten en toebehoren in deze branche. Met onze uitgebreide kennis helpen wij onze klanten graag op de juiste manier. Wij hebben een team van specialisten die de beste producten uitzoeken en uitgebreid testen. Zo hebben wij altijd een passend aanbod van de hoogste kwaliteit. Van ons krijgt u een garantieperiode van 1 jaar. Dit omdat we volledig achter onze producten staan en u vertrouwen willen geven in het kopen van ons product. Indien er binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik van het product, vervangen we uw product graag.
Plaats de Flannerë Katten Krabpaal in je winkelwagen en geef jouw kat een droom van een kattenparadijs cadeau.

Extra informatie

Color

,

EAN

8720634154857