fbpx

CosyPET houtkorrels kattenbakvulling 2x 10kg / 20L

Categorie:

Beschrijving

CosyPet is een NIET klontvormende kattenbakvulling gemaakt van geperste, onbehandelde en schone houtvezels. De grove korrels vallen als zaagsel uiteen wanneer ze met vocht in aanraking komen en het is een biologisch afbreekbaar kattenbakvulling.
De CosyPet houtkorrels kunnen zeer veel vochtopnemen en zijn daardoor zuinig in gebruik. Het kattenbakvulling absorbeert goed de kattenurine om geur te voorkomen en heeft een antibacteriële werking.
Een zak van 10kg staat gelijk aan 20 liter en is voldoende voor 30 dagen.
CosyPet kattenbakvulling:
Duurzaam kattenbakvulling met PEFC certificering
CO2 neutraal geproduceerd
Hoog absorptie vermogen
Stofvrij
Weinig uitloop
Antibacterieel
Geurbindend
Composteerbaar afvoeren via GFT bak
Besparend in gebruik
Ook zeer geschikt als bodembedekker voor konijnen en andere knaagdieren
CosyPet is een duurzaam gecertificeerd product en CO2 neutraal
Duurzaam leven wordt steeds belangrijker, maar helaas zijn de meeste kattenbakvullingen niet duurzaam. Door CosyPet houtkorrels te gebruiken draagt men eenvoudig direct bij om het milieu minder te belasten. De miljoenen kattenbezitters kunnen dus een grote bijdrage hieraan leveren.
Cosypet 10kg is voldoende voor 30 dagen
In een gewone standaard kattenbak is een zak van 10kg oftewel 20 liter voldoende voor 30 dagen. De houtvezels hebben een zeer hoog absorptie vermogen.
Schone houtkorrels kunnen worden gescheiden door deze eruit te scheppen waarna het zaagsel over blijft in de kattenbak. Ledig de kattenbak in de bijv. de GFT bak en maak deze schoon met een desinfecterend schoonmaakmiddel. Vul de kattenbak met de resterende korrels en bij met nieuwe houtkorrels.

Extra informatie

EAN

7446013993930

Weight