fbpx

Cosycat Biologische Kattenbakvulling Klontvormend – Natuurlijke Houtvezels 2x 20L

Categorie:

Beschrijving

Cosycat Biologische Klontvormende Kattenbakvulling De 100% natuurlijke biologische kattenbakvulling van Cosycat wordt gemaakt van onbehandelde houtvezels. Zodra de houtvezels in contact komen met urine vormt zich een stevige klont die niet uit elkaar valt en geen verkleving geeft aan de kattenbak.
Cosycat is een duurzaam product met een PEFC keurmerk (certificaat nr 04-31-0736) en daarmee een milieu bewuste keuze!
Het alternatief voor de zware klei (Bentoniet) kattenbakvullingen Wil je niet langer slepen met zware zakken en zware afvalbakken dan is Cosycat het ideale alternatief. Het wordt goed aangenomen door katten doordat het geur neutraal is (ook geen dennehout geur) en het kleinere houtkorrels zijn wat katten fijn vinden, maar niet zo klein dat je veel uitloop hebt.
De kattenbakvulling van Cosycat kent vele voordelen: Perfecte en stevige klontvorming
Sterke en langdurige geurbinding
100% Biologisch
Milieuvriendelijk
Duurzaam product (PEFC-Keurmerk)
Geur neutraal en weinig uitloop
Afval mag verwijderd worden via het toilet of de GFT bak
Zeer hoog absorptievermogen (Tot maar liefst 700% van het eigen gewicht)
Erg zuinig in het gebruik waardoor er maar weinig hoeft worden bijgevuld
Sterke klontvorming Vanaf het moment dat de houtvezels van de vulling in contact komen met de kattenurine vormen zich stevige en compacte klonten. Doordat de klontvorming niet uit elkaar valt bij het verwijderen met de kattenbakschep, kan de kattenbak makkelijk schoon worden gehouden. Schep eenvoudig de klonten en de uitwerpselen uit de kattenbak en de kat heeft weer een schoon toilet.
De klonten kunnen eenvoudig worden verwijderd in de gft bak of in het toilet en bespaard men in de afkosten. Grotere hoeveelheden mogen alleen in de biobak of tuin worden gedeponeerd.
Cosycat voor een gezonde en hygiënische omgeving De kattenbakvulling van Cosycat bevalt goed bij zowel de katten als bij de eigenaren.
Doordat de kattenbakvulling een speciaal productieproces ondergaat wordt de vulling bijna stofvrij. Tevens zorgt het proces ervoor dat de vulling antibacterieel wordt.
Daarnaast is deze vulling zeer zeker geschikt voor kittens. Doordat het product niet bewerkt is kan het geen kwaad voor een kitten als deze de korrels op zou eten. Hierdoor is dit product 100% veilig voor uw kat.
Geen last meer van nare urinegeuren Het voordeel van Cosycat is dat de vulling zelf geen geur met zich meebrengt en daardoor 100% geurvrij is. Het fijne hiervan is dat het product goed wordt aangenomen door katten en het neemt zeer snel de urinegeur op kattenbakgeur in huis te voorkomen. De kattenbakvulling kan zelfs geur voor meerdere dagen vasthouden.
Milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd Voor de productie van de kattenbakvulling van Cosycat wordt alleen maar groene elektriciteit gebruikt. In de fabriek wordt het hernieuwbare hout namelijk mechanisch versnipperd, gemalen, gegranuleerd en afgestoft. Hierdoor is er geen uitstoot en wordt in het productieproces geen afval geproduceerd waardoor het optimale uit de grondstoffen worden gehaald.
Cosycat is ook geschikt voor de zelfreinigende kattenbak van Omega Paw omdat het niet blijft plakken aan de wand

Extra informatie

EAN

7446013971921