fbpx

CatLovers Kattenboom XL 175 cm Beige

Categorie:

Beschrijving

Met hoogwaardig materiaal is deze krabpaal van Deuba gemaakt en is zeer comfortabel, praktisch en duurzaam. Opzoek naar een kattenboom die er ook nog is stijlvol uitziet? Dan ben je bij Deuba aan het juiste adres!
Gemaakt voor mijn welzijn: “Miauw … ik hou van de ronde hoeken van deze kattenboom. Als ik er tegenaan wrijf, raak ik niet gewond, en als we verstoppertje spelen, doe je dat ook niet.
Uren van krasplezier: Aan de onderkant van de kattentoren bevindt zich een krabhelling zodat uw bank wordt gered van fluwelen klauwen. De oprit werkt zowel als een ladder als een krabplank en helpt je kittens om op het kattenhuis te klimmen en tegelijkertijd haar spieren op te bouwen – zo cool!
Waar is haar favoriete spot? Geeuwen op de goed gevoerde uitkijkpositie, smelten in de mand ligstoel, of verstoppen in de ruime grot met meerdere deuren? Waar ze ook blijft, ze zal zich zeer op haar gemak voelen en de kattenboom waarderen die je voor haar bouwt.
Vertrouw haar stabiliteit: Dit is een kleine maar stabiele kattentoren. Dankzij het hoogwaardige, bewerkte hout en de versterkte basisplaat, zal dit kattenhuis een geweldige metgezel zijn tijdens de groei van uw kat.
Nog niet tevreden?: Deuba biedt u professionele klantenservice zowel voor als na uw aankoop; wacht niet langer, bouw vandaag deze kattenboom voor je katachtige vriend!
Een kattenboom met veel voordelen: De hierboven getoonde kattentoren heeft de kitten-test doorstaan. Vooral de krabladder, de mooie en gezellige grot, de step-achtige knuffels, de ligstoel en de in sisal gewikkelde palen. Of je nu een stoute kater of een rustige oude kat in huis hebt, deze kattenboom van 50 x 50 x 175 cm (L x B x H) zal altijd in trek zijn.
Een prinselijke krabpaal voor het slijpen van de klauwen, spelen, verstoppen en snoozen!
De 175 cm hoge krabpaal met 3 kijkpunten is ideaal om te krabben, te spelen, te dartelen en uit te rusten. Met 2 grotten en de knuffelige pluche bedekking heeft uw kat alles wat hij nodig heeft om zich goed te voelen.
De sisalvelpenfolie op de stammen is robuust en ideaal voor het slijpen van klauwen. Met 50 x 50 cm blijft de bodemplaat stabiel, zelfs bij wilde krabaanvallen.
Kenmerken:
175 cm hoog
3 uitkijkplatforms met ë30 cm
1 bovenste + 1 onderste grot om te rusten
Lagere grot 52cm lang
Robuuste sisalawikkeling
Zachte pluche
Stabiele voetplaat
Technische specificaties:
Totale afmeting (HxB): 175 x 71cm
Observatieplatformen: ë 30 cm
Sisal staven: ë 8cm
Basisplaat (BxD): 50 x 50cm
Bovenste grot (LxBxH): 28 x 28 x 25cm – openingen: 18 x 18 cm
Onderste grot (LxBxH): 52×28 x 25cm – openingen: 18 x 18 cm + 8,5 x 8,5cm
Ladders (LxB): 42 x 20 cm
Kleur: beige
Levering inclusief:
Krabpaal vangen
Montagemateriaal
Montage-instructies
Download de handleiding hier

Extra informatie

Color

,

EAN

4250525314939