fbpx

BUDDLEY Voercontainer | SET 4 x 2,5L

Categorie:

Beschrijving

Deze BUDDLEY Voercontainer set zorgt voor voldoende opbergruimte voor al jouw dierenvoer. Daarnaast zorgt deze handige Dierenvoer Bewaarbox er voor dat jouw voer vers ën je keuken georganiseerd blijft.
Onmisbaar voor iedere dierenvriend!
De ideale dispenser; de bewaardoos ligt goed in de hand en is makkelijk te openen. Hierdoor kun je eenvoudig het voer in het bakje van jouw huisdier gieten.
Geschikt voor ieder huisdier; je kunt de bewaardoos gebruiken als kattenvoer bak, konijnenvoerbak, als opbergbak voor het voer van jouw hamster en nog veel meer!
Complete set; de set bestaat uit 4 stuks verpakking dispensers. Hierdoor geniet je van een complete set en kun je verschillende soorten dierenvoer of ander droogvoer als koffie, meel, suiker, rijst of pasta in de opbergers bewaren.
Praktisch ontwerp; de bewaardozen nemen niet veel ruimte in en zijn hierdoor gemakkelijk op te bergen in bijvoorbeeld de keukenla of in de keukenkastjes.
Geniet van extra vers voer. Deze handige bewaardozen hebben een afdichtring die zorgt voor een luchtdichte afsluiting, waardoor de dozen geschikt zijn voor het bewaren van voer voor bijvoorbeeld katten, honden en konijnen. Door het voer van jouw huisdier in deze bewaardoos met deksel te bewaren, blijft het voer langer vers en kan jouw trouwe viervoeter er meer van genieten.
Slim & praktisch ontwerp!
De voercontainer (SET 4 x 4L) is ideaal te gebruiken als voedsel container kat, voercontainer konijn of container voor hondenbrokken. Dankzij het transparante ontwerp heb je altijd zicht op de inhoud van de feeder en weet je altijd wanneer het tijd is om weer naar de winkel te gaan om de voorraad aan te vullen! Hierdoor grijp je nooit mis en zit jouw huisdier nooit zonder eten. Je huisdier zal er zodoende blij mee zijn.
Plaats nu je bestelling en bewaar voortaan eenvoudig en praktisch alle voeding voor je huisdier!

Extra informatie

EAN

8720387749270