fbpx

Beasti Toys Kattentunnel -125 cm

Categorie:

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een mooie kattentunnel voor jouw kat, met heel veel extra speeltjes? Een kattenspeeltunnel waar jij gemakkelijk doorheen kan kijken om jouw kat in de gaten te houden. Vind jij het leuk om jouw kat, 3 weken lang, elke dag met een nieuw speeltje te verrassen? Dan is onze kleurrijke rainbow kattentunnel van maar liefts 125 cm echt iets voor jou en jouw kat!
De voordelen van de Beasti Toys rainbow kattentunnel ? 21 extra speeltjes je kat zal zich niet meer snel vervelen
? 2 kijkgaten voor extra interactie met jouw kat
? Gemakkelijk op te bergen door de touwtjes klapt hij niet open
? Geen rechte tunnel maar juist een bocht voor extra uitdaging
? Goed voor de ontwikkeling van het roofinstinct, de nieuwgierigheid en de intelligentie van je kat
? Eindeloos leuk voor jouw kat en dus ook voor jou!
Let op: Dit is een samenvatting. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de voordelen. Er zijn er nog veel meer.
Gezondheid voor jouw kat Iedere kattenliefhebber weet hoe belangrijk gezondheid voor zijn kat is. Daarom zit er dan ook absoluut geen giftig materiaal in deze set. Dat gezegd hebbende is het belangrijk dat je kat of kitten zijn energie goed kwijt kan omdat hij barst van de energie.
Dit houd hem gezond en voorkomt verveling en ongewenst gedrag. Omdat er zoveel afwisseling is in deze set van Beasti Toys met allerlei kattenspeeltjes prikkelt het ook zijn natuurlijke jachtinstinct. Daarbij houdt het zijn spieren en gewrichten gezond. Wist je ook al dat het goed werkt tegen stress en depressie?
Verpakking inhoud kattentunnel: Om deze set samen te stellen voor Beasti Toys hebben wij de leukste speeltjes voor jouw kat getest en bij elkaar gezocht. Dit vonden wij de leukste kattenspeeltjes en we geloven dat jouw kat hier net zo over denkt!
De set begint met een kattentunnel in S vorm van maar liefst 125 cm en in vrolijke rainbow kleuren. Hij heeft ook een balletje aan de voorkant van de tunnel.
De set bestaat verder uit het volgende speelgoed:
1x kattenhengel, 1 x tuimelaar met muis op een stok, 2 x kleine bloemen trommel, 2 x kleurrijk muisje, 2 x normale kleur muisje, 2 x kattenveertje, 2 x kleine pompoenbal, 2 x balletje met belletje er in, 2x sisal balletjes, 2 x papieren balletje, 2 x kleuren pluche balletje
Beasti Toys Service & Garantie ?? Vanzelfsprekend staan wij van Beasti Toys 100% achter ons product. Daarom bestel je bij ons altijd zonder enig risico. Je kunt namelijk altijd gebruik maken van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie.
Kies nog vandaag voor de rainbow kattentunnel van Beasti Toys en geef ook jouw huisdier uren speelplezier ën lichaamsbeweging. Stop hem nu meteen in jouw winkelmandje, want jouw trouwe viervoeter verdient dit, helemaal in deze tijd!

Extra informatie

Color

, , ,

EAN

8719327481042