fbpx

Automatische voerbak kat – Wifi – Smartphone besturing

Categorie:

Beschrijving

Heb je ook geen zin meer om telkens de voerbak bij te vullen, of vergeet je het soms? Maak kennis met onze voerautomaat, dë slimme automatische voerbak voor katten en honden! De voerautomaat heeft een app en een droogvoer-reservoir van 5.5 liter, de grootste in zijn klasse! De app geeft de mogelijkheid een wekelijks een eet plan in te stellen zonder dat je er meer naar om hoeft te kijken.
App-bestuurbaar
De voerautomaat is via jouw smartphone bestuurbaar en weergeeft hierop het instelbare eet plan. Zo krijg je een melding wanneer de voeding is toegediend of bijna op is. In de app kun je ook handmatig de smart voerbak een extra voeding toe laten dienen. De app is eenvoudig te installeren op iedere smartphone, hierdoor heb je dus gelijk overzicht en kan je aan de slag! Onze voerbak is voorzien van een stekker, mocht je liever de voerbak op een plek zetten waar geen stroom aanwezig is, kunnen er batterijen worden aangebracht.
Download alvast de app: Smart life
Veilig weg van huis
Het aanschaffen van een automatische voerbak zonder smart Wi-Fi functie kan gevaarlijk zijn voor jouw katten of honden. Wanneer je een dag van huis weg bent kan het zomaar zijn dat jouw voerbak vastraakt door opstopping of stopt met werken. Door een smart technologie voerbak aan te schaffen die verbonden is met jouw telefoon via een app weet je direct of de automatische voerbak werkt. De automatische voerbak van BossL voorkomt verstoppingen door middel van lasers en een speciale rotatietechniek. Hierdoor kun je veilig weg van huis zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van jouw honden of katten.
Voordelen:
?? App-bestuurbaar
?? Wekelijks voedingsplan in de app
?? Voeding notificatie
?? Verschillende notificaties
?? Geschikt voor honden en katten
?? Simpel te installeren
?? Extra service Homedetail! ? Bij het bestellen krijg je via de mail een toegestuurde online handleiding. Zo kun je je optimaal voorbereiden en kan bij aankomst het product direct in gebruik worden genomen. Mocht je er toch niet uitkomen installeren we samen alles van A tot Z.
Schoonmaken en gebruik
De automatische voerbak is gemakkelijk in gebruik. Het voedingsreservoir is een aparte bak in de behuizing. Zo kun je gemakkelijk de bak eruit halen om vervolgens de binnenkant simpel schoon te maken. De slimme voerbak bespaard tijd door automatisch porties voor je af te meten en toe te dienen. Je hoeft enkel eens in een aantal dagen de automatische voerbak bij te vullen.
Gezond voor jouw katten en honden
De smart voerbak is gezond voor jouw katten en honden. Veel katten en honden in Nederland hebben last van overgewicht. Ze weten namelijk zelf niet wanneer ze te veel eten. De automatische voerbak zorgt ervoor dat jouw katten en honden precies het benodigde aantal porties toegediend krijgen. ëën portie staat gelijk aan ongeveer 10 gram. Het aantal porties per toediening is aan te passen in de app. Toch kan dit per droogvoer verschillen en is het aangeraden het zelf na te meten.
Voorbeeld:
8:30 30 g (dan kan je om 8:00 uur 6 porties instellen)
12:00 uur 45 g (dan kan je 9 porties instellen om 12:00 uur)
15:00 uur 25 g (dan kan je om 15:00 uur 5 porties instellen)
18:30 uur 50 g (dan kan je om 18:30 uur 10 porties instellen)
21:00 uur 20 g (dan kan je om 21:00 uur 4 porties instellen)
23:30 uur 20 g (dan kan je om 23:30 uur 4 porties instellen)
Bestel vandaag nog jou automatische voerbak en geniet morgen al van een opgeruimde schone eet ruimte!
Bij Homedetail staan klanten op nummer 1! Wij kunnen je garanderen dat al onze producten veilig en van beste kwaliteit zijn. Ook zijn al onze producten op een eerlijke manier gemaakt. Is om wat voor reden dan ook, de voerautomaat toch niet helemaal geschikt voor jou of je huisdier? Dan is retourneren helemaal gratis. Mocht je vragen hebben, zijn wij te benaderen via het kopje “over Homedetail”.

Extra informatie

Color

EAN

8720299354289