fbpx

A-Life Kattenspeeltjes LED verlichting – Grijs

Categorie:

Beschrijving

Onze katten speelgoed bal heeft een ingebouwde sensor, kan automatisch en onregelmatig bewegen, zoals, bewegen in onregelmatige “s” vorm, halfronde vormen (automatische besturing naar rechts of links), spin van een 360 ë hoek, en lineaire om de aandacht van uw huisdieren te vangen. Dit zorgt ervoor dat jouw huisdieren bewegen en oefenen. Het kan ook automatisch de richting veranderen het raakt obstakels zoals muren, stoelen, deuren, enz. Meer intelligentie en meer plezier!
Waarom kiezen mensen voor interactief kattenspeelgoed?
Zelf Spinnend Interactief Kattenspeelgoed: Trek de aandacht van uw kat en vermaak hem terwijl u weg bent met de Homerun Katten Speelbal die zichzelf willekeurig ronddraait, met roterend LED-licht.
Snelle en willekeurige bewegingen: Het snel en willekeurig rollende en roterende rode licht en de bijgevoegde bel stimuleren het jachtinstinct van uw kat om de bal over de vloer te jagen. Het stuitert ook tegen elke muur, stoel, hoek, meubelstuk, enz. en is moeilijk vast te zetten. Een geweldig interactief speeltje om uw katten actief te krijgen.
Automatisch aan/uit: Schakel eenvoudig tussen de normale modus en de slimme modus voor handsfree plezier. In de normale modus schakelt de bal na 8 minuten automatisch uit om uw kat een pauze te gunnen; in de slimme modus gaat hij in plaats daarvan na 8 minuten in de slaapstand en wordt hij weer geactiveerd als hij wordt aangeraakt. Stel de slimme modus in wanneer u weg bent en zorg voor continue beweging en plezier voor uw kitten.
Verschillende accessoires: Interactief kattenspeelgoed met verschillende accessoires van veren en pluche ballen, u kunt ervoor zorgen dat katten zich altijd fris voelen.
Hoe te gebruiken:
Druk op de toets: het licht knippert tweemaal in de automatische langzame modus.
Druk op de tweede toets: het licht knippert tweemaal in de automatische snelstand.
Derde druk op de knop: uitschakelen en licht uit.
Product specificaties:
Type: automatisch kattenspeeltje voor katten.
Stroomvoorziening: USB opladen (opladen gedurende 2 uur).
Accessoires (verwisselbaar): veer/katoenen bal
Materiaal: PC + ABS
Afmetingen verpakking: 95mm * 75mm * 165mm.
Inbegrepen in de verpakking:
Kattenspeeltje bal*1
Bell*1
Lente*1
USB*1

Extra informatie

Color

EAN

6090934476495