fbpx

4animalz Houten Kattenlooprad XL 100 cm doorsnede – 120 cm hoog

Categorie:

Beschrijving

Dit grote kattenloopwiel is ontwikkeld zodat uw huisdier voldoende lichaamsbeweging krijgt en daardoor gezond en in conditie blijft. Maar ze vinden het ook erg leuk! Het loopwiel is maar liefst 100cm in doorsnede, dus het is ook geschikt voor wat grotere katten. Katten zijn dol op bewegende dingen en wat is dan leuker om af en toe zelf lekker te rennen in een bewegend wiel. En voor veel katten is het ook nog eens goed voor de conditie, want ze verbruiken overtollige energie en verbranden calorieën. Hierdoor voorkom je overgewicht en is het ook zeer geschikt voor katten die te zwaar zijn.
De buitenkant doet ook dienst als krabpaal waardoor het sowieso een erg aantrekkelijk item is voor de kat. Het sisal aan de buitenkant is aantrekkelijk voor een kat, maar doordat het gaat draaien zijn ze meteen attent op het wiel dat draait. Eventueel is het blanke hout eenvoudig te verven in een kleur dit past bij uw interieur
Kenmerken 4animalz Kattenlooprad:
Doorsnede buitenzijde: 100 cm
Doorsnede binnenzijde: ca. 93 cm
Hoogte: 119 cm
Diepte: 39 cm
Snelle en eenvoudige montage (ca. 5-10 minuten)
Gemaakt van hout
Tapijt aan binnenzijde, sisal aan buitenzijde
Houdt uw kat gezond en fit
Eventueel is het blanke hout eenvoudig te verven in een kleur dit past bij uw interieur
=> Let wel even op bij het bestellen of je genoeg ruimte hebt voor het wiel met een doorsnede van 100 cm
Beweging als de kat niet buiten kan komen
Er zijn diverse onderzoeken geweest naar katten die binnen blijven omdat ze bijvoorbeeld in een apartement/flat wonen. Of weg lopen en daarom niet naar buiten mogen. Doordat ze te weinig bewegen, kunnen ze zich verveeld gaan voelen en psychische problemen ontwikkelen. wat kan leiden tot vernielen van meubels of urineren op plekken waar het niet voor bedoeld is. Dan is een looprad ook een uitkomst, want zo komt je lieve kat toch spelenderwijs aan zijn beweging binnenshuis.
4animalz; alles voor dieren
Het merk 4animalz brengt een breed pallet aan producten op de markt voor dieren. Voor je huisdier of dierenhobby wil je natuurlijk het beste en daarvoor ontwikkelen wij de producten.
4animalz is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder dieren benodigdheden. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

Extra informatie

Color

EAN

6013949318390