fbpx

Trixie voerautomaat tx9 smart wit 2,8 ltr

176.99

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , , , Merk:

Beschrijving

Maakt voeren gemakkelijk Wanneer je een dag van huis bent, is het fijn als je je niet zorgen hoeft te maken om de voerbak van je hond of kat. Of wellicht heeft je dier graag ’s nachts ook een maaltijd, maar heb je geen zin om hiervoor je bed uit te moeten. Gelukkig is er het Voederautomaat TX9 Smart van Trixie, een slim, automatisch voederapparaat met besturing via een app en een geïntegreerde camera. Zo kan je je dier voeren op regelmatige intervallen, ook als je niet thuis bent.
De camera in de TX9 heeft een groothoeklens, infraroodzicht in het donker en een bewegingsdetector. Hiermee kan je op ieder moment foto’s, video’s of een livestream maken. Daarnaast zorgen de microfoon en luidspreker ervoor dat er ook interactie met je dier mogelijk is.
Het instellen van de voerintervallen is zeer eenvoudig via de mobiele app, download hiervoor de Tuya Smart-app van Tuya Inc. in de Google Play Store of App Store. Met de app is de TX9 ook te besturen van een afstand, zo kan je bijvoorbeeld een extra maaltijd aanbieden als daar behoefte aan is.
Verdere specificaties:
22 x 28 x 22 cm
Wit van kleur
Geschikt voor max. 2,8 liter brokken
Voor brokken van max. ø 15 mm groot
Voerhoeveelheid individueel voor elke maaltijd tussen 1-8 porties vast te leggen (1 portie=12 ml)
RVS-voerbak (vaatwasmachinebestendig)
Programmering van max. 6 maaltijden per dag
Het Voederautomaat TX9 Smart Het instellen van de TX9 Smart

Extra informatie

EAN

4047974243411

Color