fbpx
×

Catit Filters Triple Action 2 Pack – Kattendrinkbak – 4×14.5×17.5 cm Wit

10.79

Shop bij Petsplace.nl

Categorieën: , , , Brand:

Beschrijving

Catit Filters Triple Action 2 Pack – Kattendrinkbak – 4×14.5×17.5 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Filter voor jouw Catit Drinkfontein
Om jouw Catit Drinkfontein zo schoon mogelijk te houden, is het belangrijk om de filter ongeveer elke drie weken te vervangen. Dit kan met de Filters Triple Action, waar twee filters in zitten. De filters zijn geschikt voor onderstaande fonteinen:
* Catit Flower Fountain (https://petsplace.nl/catit-drinkfontein-bloem-senses-kattendrinkbak-022517437421-pps.html) (of Bloem Senses)
* Catit Flower Fountain Stainless Steel (https://petsplace.nl/catit-led-flower-fountain-rvs-kattendrinkbak-015561013574-pps.html) (of Flower Fountain RVS) Schoonmaakadvies
Verwijder de filter uit het bodemgedeelte en spoel hem af. De filter niet met zeep uitwassen. Het is belangrijk om ook de schuimmatten van de filter schoon te maken, zodat het water niet verontreinigd wordt door de schuimstof. Indien de filter verontreinigingen of andere vreemde stoffen bevat, moet hij vervangen worden. Vervang de filter om de drie weken of zo gauw je merkt dat er aanwijzingen zijn voor verstopping door vreemde stoffen (verontreinigingen, voedselresten, haren, etc.). Het vaker verwisselen kan noodzakelijk zijn naargelang woonomgeving of waterkwaliteit, alsook bij gebruik door meerdere dieren.
Bevat 2 filters voor de Catit drinkfonteinen.
. Alle Catit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

Color

EAN

022517437452