fbpx
×

Catit Drinkfontein – Kattendrinkbak – 2 l Wit Edelstaal

49.99

Shop bij Petsplace.nl

Categorieën: , , , , Brand:

Beschrijving

Catit Drinkfontein – Kattendrinkbak – 2 l Wit Edelstaal direct bestellen in onze webshop! Stimuleer het drinken van water met een drinkfontein
Het is voor katten ontzettend belangrijk dat ze goed gehydrateerd blijven. Van nature zijn het woestijndieren, maar vocht is heel belangrijk voor onder andere de nieren en urinewegen. Sommige katten vinden een stilstaand bakje water maar niks en geven de voorkeur aan stromend water. Met de Drinkfontein van Catit krijg je jouw kat weer aan het drinken.
Een fontein voor de kat?
Katten hebben nou eenmaal de voorkeur voor zuurstofrijk water. Deze Drinkfontein met RVS zorgt door middel van een pompje dat je kat de hele dag door toegang heeft tot vers, stromend water. Dankzij het RVS is de fontein extra duurzaam en gaat deze lang mee. Door de vervangbare filters blijft het water schoon (vervang het filter om de drie weken).
Het grote waterreservoir heeft een goede zuurstofvoorziening en er past twee liter water in, zo hoef je dus niet elke dag het water bij te vullen. Deze zuurstofvoorziening wordt geregeld door het grote luchtoppervlak van het water.
Is jouw kat een echte smeerpoets? De los verkrijgbare Placemat Peanut van Catit is een handige siliconen placemat waar je de Drinkfontein op neer kunt zetten.
De Drinkfontein is wit van kleur.
. Alle Catit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

Color

EAN

022517500231