fbpx
×

Speelbal – Voerbal – Snackbal – Groen

19.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Brand:

Beschrijving

Een interactieve speelbal, door de leuke combinatie van spelen en belonen. Jouw huisdier wil graag spelen, maak dit interactief door hem/haar te belonen met een kleine hoeveelheid voer. Wil jij dat jouw huisdier plezier heeft en jijzelf ook, maak dan gebruik van deze voerbal en geniet samen van dit plezier en schouwspel.
Ruiken en zien
De hond of kat kan het (droog)voer ruiken en zien, maar de bal moet bewegen om het voedsel er uit te krijgen, dus het is altijd leuk! Door de transparante kast kunnen dieren gemakkelijk het eten zien. Drie gaten in het bovenste gedeelte zorgen ervoor dat de scherpe neus het voedsel gemakkelijk kan ruiken.
Bestel de bal vandaag nog, voeg hem toe aan je winkelmand en laat je huisdier zo snel mogelijk smullen, genieten en vermaken.
Eenvoudig in gebruik
Het enige wat u hoeft te doen is de bovenkant los te schroeven wat droog voer, zoals brokjes voor huisdieren, toe te voegen en het voer zal op de bodem van de voerbak vallen. Door wat inspanning van je huisdier, zal het voer via enkele obstakels, de weg naar buiten vinden.
Instelbaar
De hoeveelheid en snelheid van het doorvoeren van de brokjes is aan de zijkant van de bal in te stellen. Mag je huisdier wat sneller van de beloningen genieten, dan zet je hem meer open en voor minder snelle beloningen en meer inspanning van je huisdier, zet je de schuif meer dicht.
Eenvoudig installeren en schoon te maken
De voerbal is gemakkelijk te openen. De speelgoedbal kan eenvoudig worden losgeschroefd om voedsel of lekkernijen toe te voegen, maar ook om van binnen schoon te maken. Dit doe je eenvoudig door elk onderdeel met de hand en warm water te wassen, eventueel met wat zeepsop, vervolgens spoelen en drogen. Zorg dat de bal droog is voordat je deze weer met voer vult.
Geschikt voor kleine en middelgrote honden.
Materiaal: duurzaam ABS en polycarbonaat
Gewicht: 237 gram
Specificatie: 10 * 11,7 cm
Kleur: groen

Extra informatie

Color

EAN

8720256115045