fbpx

THEROB – Smart dieren voeder automaat- wifi

68.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Brand:

Beschrijving

THEROB – Smart dieren voeder automaat. (via Wifi verbonden)
Ben je niet altijd thuis om je kat of hond eten te geven? Wil je dat je huisdier nooit zonder eten zit? Dan is de automatische voerdispenser ideaal. In het 4 liter reservoir sla je de brokjes op en met de gekoppelde app op je telefoon kan je op afstand het voer in de bak deponeren via de met Wifi verbonden smart voeder automaat.
Eet jouw huisdier op vaste tijden? Dan kan je dit ook invoeren. Stel het voedingsschema van jouw kat of hond in en de automatische voerdispenser doet de rest van het werk. In te stellen tot wel 8 voedingstijden per dag. Uiteraard is de portie hoeveelheid ook instelbaar.
De voerdispenser werkt op 3 D batterijen, maar is ook aan te sluiten met de bijgeleverde adapter. Door de dubbele mogelijkheid tot stroomtoevoer weet je zeker dat je huisdier nooit zonder eten zit door bijvoorbeeld lege batterijen of een stroomstoring. Dual power protection noemen we dat!
Door het ingebouwde draaisysteem is het mogelijk om de porties heel nauwkeurig af te stellen. Op deze manier krijgt je huisdier precies genoeg te eten. De dispenser heeft een afgeronde driehoekige vorm, op deze manier past het ook mooi in de hoek van het huis. Daarnaast is de voederbak gemakkelijk te verwijderen en daardoor gemakkelijk schoon te maken.
Kenmerken:
Gekoppeld door de SMARTLIFE app: op afstand eten geven
Stel een eigen voedingsschema in
Dual power protection: extra betrouwbaar
Wi-Fi Connectie
4 liter capaciteit.
Gewicht 1.3 kg
Kleur wit
Gemaakt van stevig ABS kunststof
Goedkeuring door: CE – RoHS – FC – PSE
THEROB artikelen worden zorgvuldig getest en moeten aan strenge eisen voldoen voordat deze in ons assortiment komen. Deze worden dan ook alleen rechtstreeks verkocht via ons bedrijf THEROB.
Verzeker u dan ook, dat u rechtstreeks bij THEROB besteld, zodat u geen imitatie ontvangt.

Extra informatie

EAN

8717202031221

Color