fbpx
×

Pretty Paws PP001 – Dubbele Voerbak

19.94

Shop bij bol.com: Pets

Beschrijving

Met trots introduceert Pretty Paws de PP001 Ergonomische Dubbele Voerbak voor Katten Maak kennis met de PP001 dubbele voerbak. De dubbele voerbak biedt comfort en gemak voor zowel de verantwoordelijke huisbaas als je liefste kattenkind. Met de lancering van dit model doen wij de slogan ”Lekker makkelijk, Lekker Pretty Paws” eer aan. Immers, door het gebruik van de PP001 Dubbele Voerbak heb je geen grote onhandige schalen meer nodig. De Dubbele Voerbak combineert uitermate sterk minimalisme met het ergonomisch design.
Ergonomisch Design
Wij van Pretty Paws doen alles met liefde voor je huisdier. De stand van de nek bij katten is van belang en kan invloed hebben op de ruggenwervel. Het is niet goed voor je kat als hij/zij voor langere periodes met zijn nek gebogen staat. Daarom hebben wij bij de PP001 gekozen voor een kleine maar aangename hoek van de voerbakjes. Deze hoek is perfect ergonomisch en hiermee minder belastend voor de ruggen en nekwervels van je kat. Daarnaast is het product minimalistisch in haar design en schattig uitgevoerd met kattenoortjes.
Dubbele Voerbak, Dubbel Gemak!
Je kent het wel…. voerbakjes die door de kamer bewegen. Waterbakjes die continue worden omgestoten. Een totale ”chaos”. Met de lancering van de PP001 is deze problematiek verleden tijd. De voer en waterbakjes van de PP001 kan je namelijk gemakkelijk in de houder klikken.
Vaatwasbestendig
Je kat kan soms wat moeilijk doen. Dat weten we. Voerbakjes en waterbakjes kunnen soms een rare geur krijgen na herhaaldelijk gebruik. Geen zorgen. De click-in click-out bakjes kan je veilig in de vaatwasser stoppen. Zo zijn deze altijd lekker schoon voor je kat.
De voordelen in het kort:
✔ Voorkomt nekklachten
✔ Voorkomt klachten aan de hals
✔ Voorkomt klachten aan de ruggenwervel
✔ Vaatwasbestendig
✔ Minimalistisch design
✔ Ergonomisch design
✔ Kies voor kwaliteit, kies voor Pretty Paws!
Over het merk Pretty Paws Pretty Paws is ontstaan voor kattenliefhebbers door kattenliefhebbers. Al geruime tijd weten wij hoe fijn het is om een kat in huis te hebben. En tegelijkertijd realiseren wij ons dat in de huidige drukke maatschappij een voermomentje er zo bij in kan schieten. Wij wensen het leven van je kat en van jezelf beter te maken. Het merk Pretty Paws is geboren. Lekker makkelijk, lekker Pretty Paws!
Specificaties:
✔ Merk: Pretty Paws
✔ Materiaal: Plastic
✔ Kleur: Wit, transparant,
✔ Vorm: Ovaal
✔ Gewicht: 700 gram
✔ Afmetingen: 30 cm x 17 cm x 14 cm
✔ Geschikt voor honden: Ja
✔ Geschikt voor katten: Ja
In de verpakking:
1. Transparante vaatwasbestendige voer/waterbakjes
2. Witte standaard
30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie
Alle producten van Pretty Paws zijn voorzien van 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. Lekker makkelijk, lekker Pretty Paws.
Garfield, Felix, Pip, Luna, Max, Simba en alle andere Pretty Paws zijn helemaal happy en knabbelen lekker voort!
Jouw kat zal je dankbaar zijn!

Extra informatie

Color

EAN

8720256080275