fbpx

Max4You – Voerbak Kat – Wit

19.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , , , , , Merk:

Beschrijving

Max4You Voerbak voor katten, puppy’s, honden en andere huisdieren. Deze vooerbakken zijn speciaal aangepaste voor Max4You zodat ze nog beter, mooier en practischer zijn.
Ben jij op zoek naar een voerbak voor jouw viervoetige vriendje? Deze etensbak is het perfecte product voor jou! Deze stijlvolle voeder- en drinkbak is geschikt voor zowel voedsel en water voor jouw huisdieren!
Eet smakelijk en stijlvol!
Deze voer- drinkbak heeft een strak design dat past in elk interieur! Naast zijn functie als etensbak, dient dit item als leuke decoratie voor het huis van een echte dierenliefhebber! Laat jouw huisdieren met deze voederbak eten en drinken in style!
Geen geklieder
Voorkom knoeien en rommel! Dankzij de rubberen voetjes onder de voerbak zal de bak niet verschuiven en kunnen er geen krassen ontstaan op de vloer! Dat scheelt een hoop opruimwerk!
Simpele schoonmaak
De buitenkant van de kom is gemaakt van kunststof die de voedselbak binnenin beschermt en een leuk uiterlijk geeft. De roestvrijstalen kommen binnenin zijn eenvoudig te verwijderen voor reiniging met de hand!
Specificaties:
Kleur : Wit
Materiaal : kunststof roestvrijstalen kommen
Basis grootte : 25 x 14 x 4 cm
Kom maat :11 x 11 x 3 cm
Kenmerken: Kan worden gebruikt voor voedsel en water voor uw huisdieren.
Roestvrijstalen kommen zijn eenvoudig te verwijderen voor reiniging.
De rubberen voetjes onder de voerbak voorkomen dat ze gaan schuiven en krassen op de vloer.
U kunt het RVS uitneembare bakjes ook los kopen.
link onderaan:
https://www.bol.com/nl/nl/p/max4you-voerbak-rvs-voerbak-kat-voerbak-hond-dubbele-kommen-rvs-11-cm/9300000051709841/?s2a=#productTitle

Extra informatie

EAN

7421086202837

Color