fbpx

Max4You – Voerbak Kat – Groen – 160 ml

16.95

Shop bij bol.com: Pets

Beschrijving

Max4You Voerbak voor katten, puppy’s, honden en andere huisdieren.
Deze vooerbakken zijn speciaal aangepaste voor Max4You zodat ze nog beter, mooier en practischer zijn.
Ben jij op zoek naar een functionele voerbak of drinkbak voor jouw viervoetige vriendje die in de vaatwasser kan, niet van zijn plaats verschuift en er ook nog eens mooi uitziet? Deze voerbak is het perfecte product voor jou! De stijlvolle voederbak is geschikt voor zowel voedsel als water voor jouw huisdieren!
Eet smakelijk en stijlvol!
Deze voer-drinkbak heeft een strak design dat past in elk interieur! Naast zijn functie als etensbak, is dit item een leuke toevoeging voor het huis van een echte dierenliefhebber! Laat jouw huisdieren met deze voederbak eten en drinken in style!
Geen geklieder en makkelijk om te verplaatsen
Voorkom knoeien en rommel! Dankzij de rubberen voetjes onder de voerbak zal de bak niet verschuiven en kunnen er geen krassen ontstaan op de vloer! Dat scheelt een hoop opruimwerk! Dankzij handgrepen aan de zijkanten is makkelijk om te verplaatsen.
De vaatwasser doet het vuile werk!
De buitenkant van de kom is gemaakt van kunststof die de voedselbak binnenin beschermt en een leuk uiterlijk geeft. De roestvrijstalen kom binnenin is eenvoudig te verwijderen voor reiniging met de hand of om gemakkelijk in de vaatwasser te kunnen doen. Erg fijn, zo’n simpele, snelle schoonmaak!
Te klein ?
Ook verkrijgbaar in een grotere maat Volg de link:
https://www.bol.com/nl/nl/p/max4you-voerbak-kat-katten-voerbak-voerbakjes-kat-drinkbak-kat-voerbak-met-pootdesign-groen/9300000045258387/?s2a=#productTitle
Om te voorkomen dat je zonder kom zit, bijvoorbeeld wanneer deze in de vaatwasser zit, is het verstandig om extra kommen in huis te hebben! Deze zijn beschikbaar via onderstaande link:
https://www.bol.com/nl/nl/p/max4you-voerbak-rvs-voerbak-kat-voerbak-hond-dubbele-kommen-rvs-11-cm/9300000051709841/?s2a=#productTitle
Zo hoeft je huisdier niet met een knorrende maag te wachten!

Extra informatie

EAN

7421086202936

Color