fbpx

Drink- en voerbak voor kat – keramische bakjes

39.95

Shop bij bol.com: Pets

Beschrijving

Maak van de maaltijd van jouw kat een feestje met deze stijlvolle drink-voerbak. De bakjes zitten in een verhoogde standaard, waardoor het voor de kat heel comfortabel is om te eten/drinken. De kat hoeft niet door zijn voorpoten te zakken of teveel te bukken, wat de spijsvertering ten goede komt. De bakjes lopen schuin af, waardoor de kat eenvoudig bij zijn voer en drinken kan en tijdens het eten/drinken een natuurlijke houding heeft.
Duurzaam
De standaard is gemaakt van bamboe hout, één van de duurzaamste grondstoffen die de aarde te bieden heeft. De standaard heeft een glad oppervlakte en is gemakkelijk schoon te houden.
Keramische bakjes
De bakjes zijn gemaakt van gelakt keramiek en daardoor geschikt voor droogvoer, natvoer en water. De klei en de glazuur zijn op hoge temperatuur gebakken en zijn vrij van giftige stoffen, lood en andere metalen. De bakjes hebben een glad oppervlakte, waardoor het geen vuil, bacteriën of geurtjes absorbeert of vasthoudt. De bakjes zitten los in de standaard, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. De bakjes zijn vaatwasserbestendig.
Comfortabel
De bakjes zijn breed genoeg om te voorkomen dat de snorharen gaan krullen wanneer ze de zijkanten raken. Vaak worden voerbakken met een hoge rand als onprettig ervaren bij katten, omdat hun gevoelige snorharen alsmaar de randen raken. Verder zijn de bakken niet heel diep. Heel diepe voerbakken zijn meestal niet geliefd bij katten, omdat ze dan hun kop te ver in de bak moeten plaatsen. Als de bak daarentegen te ondiep is, bestaat het risico dat de kat het voer buiten de bak morst.
Ergonomische vorm, zodat de kat comfortabel en in een gezonde houding kan eten en drinken
Geschikt voor natvoer, droogvoer en water
Vaatwasserbestendig
Bevat geen giftige materialen
Stijlvol en natuurlijk design welke perfect past in ieder interieur
Afmeting 38.5x17x9cm

Extra informatie

EAN

7434651490416

Color