fbpx

Zinzaro Automatische Voerbak -App-Wit

119.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , , Brand:

Beschrijving

De Zinzaro Automatische Voerbak voorziet jouw kat of hond van iets lekkers terwijl je niet thuis bent. Met de mobiele app laat je met één druk op de knop voer uit de voerbak schieten. De wide angle full HD camera geeft de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken en dankzij night vision kan dit zelfs ’s nachts. Communiceren met je huisdier kan met de ingebouwde tweezijdige microfoon. Zo kun je je huisdier roepen voor een snack. Bevestiging van de voerdispenser is makkelijk met de zuignappen en bevestigingsgaten.
Eigenschappen:
1080P wide angle camera
Wifi live verbinding
Mobiele app (iOS/Android)
Zuignappen voor stevigheid
Bevestigingsgaten voor ophangen
Tweezijdige microfoon
Handmatig voeren
Let op: De voerdispenser kan alleen worden gebruikt voor droog voer (zoals brokjes).
Mobiele app Verbind de voerautomaat met je mobiel via de app en voer je hond of kat waar je ook bent. Voeren, video’s en foto’s maken en communiceren met je huisdieren is nu mogelijk vanaf bijvoorbeeld je werk. Dit is ideaal als je ze mist of als je ze vergeten bent te voeren.
Full HD Camera De voerdispenser is voorzien van een 1080p Full HD camera. Hiermee worden haarscherpe video’s en foto’s van je huisdier gemaakt. De wide angle 130° lens brengt vrijwel de hele kamer in beeld. Door gebruik te maken van de nachtvisie optie is het mogelijk om beelden te streamen in het donker. Zo houd je zowel overdag als ’s nachts contact met je huisdier.
Bevestiging Zowel aan de muur als op een kast is de voerbak te plaatsen. De handige zuignappen zorgen voor stevigheid op een plateau, waardoor het er niet af kan vallen. Mocht je het apparaat willen ophangen, dan kan dit via de bevestigingsgaten in de achterkant. Slechts twee schroeven in de muur zullen de dispenser dan een mooie plek geven.
Meegeleverd:
Voerdispenser
USB kabel
Adapter
Handleiding

Extra informatie

EAN

8720589975002

Color