fbpx

PrimaCat Fillets Tonijn in water 50 gram 24 stuks

25.50

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

PrimaCat Filets Tonijn in water kattenvoer is een 100% natuurlijk en glutenvrij supplement voor uw kat. Het zakje bevat een royale portie echte, rijke en heerlijke plakjes tonijnfilet en water, speciaal voor katten. Tonijn in water natvoer is een volledig glutenvrij kattenvoer dat slechts een vleugje rijst bevat. De vezels in de rijst ondersteunen de normale spijsvertering van uw kat. Deze zeer vlezige en sappige zeemaaltijd is een echte delicatesse voor uw kat!
PrimaCat Filets natvoer bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen. De tonijn die in PrimaCat producten wordt gebruikt, is op verantwoorde wijze gevangen met dolfijnvriendelijke vismethoden. Het product is ook geschikt voor veel katten met voedselgevoeligheid, omdat filet producten geen toegevoegde suiker, tarwe, soja, maïs of genetisch gemodificeerde ingrediënten bevatten. Natuurlijke voeding voor uw kat uit de beste ingrediënten, makkelijk online te bestellen!
Het voeren van katten is een vorm van kunst, daarom hebben we een uniek en heerlijk recept ontwikkeld dat voor uw kat moeilijk te weerstaan is! Katten hebben een dieet met veel vlees nodig om in optimale conditie te zijn. Daarom hebben we gekozen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten in filetzakjes, zonder onnodige vulstoffen. Katten hebben van nature een lage dorstdrift, waardoor het Filets assortiment natvoer ideaal is als aanvulling op droogvoer, waardoor het de voeding van uw kat smakelijk en vloeibaarder maakt.

Extra informatie

EAN

6430069581204