fbpx

Avalon Cat Lamb & Turkey – Kattenvoer – 12 x 410 gr

17.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Onweerstaanbare Avalon Cat Lamb & Turkey bevat alle benodigde ingrediënten voor uw kat. Niet alleen dat, door het verwerken van hoge kwaliteit vlees en verse producten in onze proces heeft Avalon een onweerstaanbare smaak waar geen een kat tegen op kan!
Waarom Avalon Cat Lamb & Turkey :
Avalon Cat Lamb & Turkey is een complete maaltijd voor uw Kat. Avalon voorziet uw kat namelijk van een aantal essentiële elementen in de voeding. Om u een duidelijker beeld te geven hebben wij een aantal punten even voor u op een rijtje gezet:
1. Sterk immuunsysteem.
Zo bevat onze natvoer Vitamine E wat essentieel is voor een sterk immuunsysteem. De Vitamine E en mineralen in het product versterken het immuunsysteem en zorgen ervoor dat uw kat minder vatbaar is voor ziektes.
2. Goede spijsvertering
Veel katten kampen vaak met ontlasting problemen daarom is het belangrijk om rekening te houden met de bron van de vezels en eiwitten van de voeding. Avalon verwerkt natuurlijke vezels in haar producten. Bovendien zijn de eiwitten voor 75% afkomstig van dierlijke eiwitten zoals eend. Dit garandeert een probleemloze spijsvertering voor uw viervoeter.
3. Glanzende Vacht en een Gezonde huid
De uitstraling van elke kat is erg belangrijk. Niet alleen de uitstraling, maar een gezonde huid voorkomt talloze huidziektes. Door het verwerken van zink, zonnebloemolie en natuurlijke bronnen van Omega 3 & 6 ondersteunt de voeding een gezonde huid en garandeert het een glanzende vacht.
4. Gezond Gebit.
Katten gebruiken dagelijks hun gebit bij vrijwel alles wat ze doen. Een gezond gebit en gezond tandvlees is daarom erg van belang. Het natvoer van Avalon heeft een speciaal textuur om het gebit gezond en schoon te houden.
5. Compleet en makkelijk
Door het verwerken van al de bovengenoemde elementen (en nog veel meer) is Avalon een complete maaltijd voor alle soorten katten. Door een hoog acceptatie niveau van het product is het geschikt voor zowel kleine als grote katten. Op de verpakking kunt u lezen wat de geadviseerde dagelijkse hoeveelheid is voor uw kat!

Extra informatie

EAN

7442944014027