fbpx

Lucky Paw RVS Drinkfontein voor kat met 2,5 L

34.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Je grote vriend verdient het beste en daar zorgt de RVS water drinkfontein van Lucky Paw voor. Door de drinkfontein wordt je favoriete viervoeter gestimuleerd om meer te drinken en is het water ook vele malen schoner dan vanuit een standaard drinkbak.
Door het stromende water, wat gereinigd wordt door de meegeleverde filters, bevat het water een verhoogd zuurstofpercentage. Dat is goed voor de nieren en door het stromende water wordt drinken een speelse activiteit voor je hond of kat!
Pluspunten
✅ Bevordert de gezondheid
✅ Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen
✅ Geschikt voor honden en katten
✅ Je huisdier blijft goed gehydrateerd
✅ Gezonde nieren van uw hond of kat
✅ Fluisterstil
✅ Inclusief 3 Filters
Bevordert de gezondheid Water drinken is niet vanzelfsprekend voor ieder huisdier. Sommige honden of katten hebben er een pootje van om niet voldoende te drinken. Een drinkfontein kan dan uitkomst bieden voor je hond of kat om ze zo voldoende (of meer) te laten drinken, het stromende water van de fontein prikkelt namelijk de hond of kat om te komen kijken en verhoogt de drink intentie. Wel zo fijn, want voldoende water drinken bevordert de gezondheid van je geliefde huisdier!
3-laags Filtersysteem Door het 3-laagse filtersysteem wordt het water zo optimaal mogelijk schoongehouden. De eerste laag van het filtersysteem zorgt ervoor dat de haren worden gefilterd. De tweede laag zorgt voor de verwijdering van chloor en metalen en de derde laag zorgt ervoor dat de smaak van het water goed blijft. Door de drielaagse dekking is je hond of kat altijd voorzien van fris en smaakvol water.
Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen Doordat de water drinkfontein gemaakt is van RVS, oftewel roestvrij staal, is de waterfontein optimaal beschermd tegen de vorming van bacteriën. Het gladde oppervlak zorgt er namelijk voor dat bacteriën zich moeilijk kunnen hechten aan de drinkfontein. Daarnaast is de RVS drinkfontein ook eenvoudig te reinigen in een handomdraai. Zo is je favoriete viervoeter altijd voorzien van een schone drinkbak.
Groot en fluisterstil Een kat drinkt in vergelijking met honden en mensen weinig. Dit wil niet zeggen dat zij geen water nodig hebben. De richtlijn voor katten is dat zij per kg lichaamsgewicht gemiddeld 50 ml water nodig hebben. Een gezonde kat van 4 kg drinkt dus 200 ml water per dag. Deze drinkfontein heeft dus voldoende water voor circa 2 weken. Daarnaast is de drinkfontein fluisterstil, waardoor je geen last hebt van het geluid.
Kies ook voor deze handige waterfontein en geef uw huisdier wat hij verdiend.
Inhoud verpakking
✔ 1 x Lucky Paw drinkfontein
✔1 x Siliconen matje
✔3 x Filters, 1 x Pomp
✔1 x Adapter
✔1 x Gebruikershandleiding
Productspecificaties:
✔ Merk: Lucky Paw
✔ Materiaal: Plastic
✔ Kleur: Wit & Blauw
✔ Afmetingen: 19.5 x 19.5 x 14.5 CM
✔ Lengte Stekker: 1,8 M
✔ Gewicht: 1 KG
✔ Capaciteit inhoud: 2,5 L
✔ Voltage: 110-240V
✔ Geschikt voor: Katten & kleine honden
ℹ Advies: Vervang de filters eens in de 2 – 4 weken voor optimale versheid van het water
ℹ Let op: Spoel de filter voor gebruik kort met water voor optimaal resultaat

Extra informatie

EAN

8719992406159

Color

,