fbpx

Catit Pixi Fountain Rvs – Kattendrinkbak – 20x20x16 cm Wit

55.49

Shop bij Petsplace.nl

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Catit Pixi Fountain Rvs – Kattendrinkbak – 20x20x16 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Stimuleer het drinken van water met een drinkfontein
Het is voor katten ontzettend belangrijk dat ze goed gehydrateerd blijven. Van nature zijn het woestijndieren, maar vocht is heel belangrijk voor onder andere de nieren en urinewegen. Sommige katten vinden een stilstaand bakje water maar niks en geven de voorkeur aan stromend water. Met de Pixi Fountain van Catit krijg je jouw kat weer aan het drinken. De fontein zelf is BPA-vrij (excl. de adapter) en dus volledig veilig voor je kat.
Bij de Pixi Fountain horen de Fountain Filter Cartridges.
Een fontein voor de kat?
Sommige katten vinden stromend water nou eenmaal lekkerder smaken dan stilstaand water, het houdt het water interessant en vers. De Pixi Fountain is een vrolijke drinkfontein met een schattig kattensnuitje aan de voorzijde. Dankzij de vervangbare triple action-filters blijft het water schoon en zacht (vervang het filter om de drie weken).
Indien gewenst kan je een los tuitje (inbegrepen) monteren op de fontein, hiermee creëer je een gebogen waterstroom, alsof het water uit een kraantje komt. Erg fijn voor katten die graag uit de kraan drinken. Hiermee geef je je kat ook een betere lichaamshouding tijdens het drinken. Wanneer de fontein uit staat, blijft er altijd een laag water in de roestvrijstalen bovenzijde van de fontein liggen. Zo zit je kat nooit zonder water!
De Pixi Fountain is 20,5 x 20,5 x 17 cm groot, weegt 800 gram en heeft een capaciteit van 2,5 liter water. Wit van kleur.
. Alle Catit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

022517437209

Color