fbpx

Satin d’Or dekbedovertrek Simba-140×200/220

Shop bij Beddengoed.com

Beschrijving

Een kattendekbedovertrek kinderachtig? Niet met Satin d’Or dekbedovertrek Simba! Een kat die gezellig aan het voeteneinde van het bed ligt tegen een stijlvolle wit/grijze achtergrond. Een speels dekbedovertrek waar je spontaan vrolijk van wordt.
• Merk: Satin D’or
• Materiaal: Satijn (100% katoen)
• Zeer fijn geweven (voelt extra zacht aan)
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Geschikt voor alle lengte maten (totale lengte 260 cm)
• Instopstrook over gehele breedte
• Kleur: Wit / Grijs / Multi
Satin d’Or dekbedovertrek Simba
Een kattendekbedovertrek kinderachtig? Niet met Satin d’Or dekbedovertrek Simba! Een kat die gezellig aan het voeteneinde van het bed ligt tegen een stijlvolle wit/grijze achtergrond. Een speels dekbedovertrek waar je spontaan vrolijk van wordt.
Satijn voor een luxe opgemaakt bed
De naam van dit merk zegt al genoeg. Niet alleen klinkt het chique door de Franse tongval, het betekent ook nog eens letterlijk: satijn van goud. Dekbedovertrekken van Satin d’Or zijn gemaakt van excellente kwaliteit katoen-satijn. Ze hebben een subtiele glans, voelen heel erg zacht aan en zijn verkrijgbaar in effen kleuren of met bedrukte dessins.
Is het nou katoen of satijn?
Bij de dekbedovertrekken van Satin D’Or staat als materiaal vaak vermeld: ‘satijn (100 % katoen)’. We kunnen ons voorstellen dat dit voor verwarring zorgt. Is het nou een dekbedovertrek van katoen of satijn? Het antwoord: beide. Satijn is namelijk geen naam voor een compleet andere stof, maar duidt op de manier waarop het katoen geweven is, namelijk met een satijnbinding. Deze weeftechniek werd rond de 13e eeuw ontwikkeld in het verre Oosten en geeft de stof een subtiele, zachte glans mee. Katoen-satijn is zeer fijn geweven en mag deze naam pas dragen als het aan strenge voorwaarden voldoet.
Hoe voelt een dekbedovertrek van satijn aan?
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, zegt men, maar hoe iets aanvoelt kun je vanaf de foto moeilijk beoordelen. Een dekbedovertrek van katoen-satijn voelt heel erg soepel aan, zacht bovendien en nog net iets ‘gladder’ dan gewoon katoen (maar zeker niet kil of koud!). Katoen-satijn is vriendelijk voor de huid en het allermooiste voordeel: je hoeft het eigenlijk niet te strijken om je bed er weldadig en luxe uit te laten zien. Dekbedovertrekken van Satin D’Or vallen van nature al zo mooi dat je er geen omkijken naar hebt. Overtuigd? Bestel Satin d’Or dekbedovertrek Simba online en slaap voortaan met een poezelig poezenbeest bij je voetjes.

Extra informatie

EAN

8716057092357

Color

,