A.G. Security B.V.

Beveiliging met een Rotterdamse mentaliteit

A.G. Security beveiliging met een Rotterdamse mentaliteit.

Niet kletsen, maar poetsen. Zo doen we dat in Rotterdam. En het is waar de aanpak van A.G. Security om geroemd wordt. We zien geen obstakels, slechts uitdagingen. En geen enkele uitdaging is ons te groot. Want met ruim 25 jaar ervaring in ons vak, mogen we met zekerheid zeggen dat we de juiste beveiligingspartner zijn. Of je nu bewaking nodig hebt in de zorg, in de havens van Rotterdam, voor je eigendommen of voor jezelf. Geen enkele situatie is ons te machtig. We zorgen ervoor dat continuïteit gegarandeerd is door kritische situaties de baas te zijn.

A-G-SECURITY B.V.

Beveiliging inhuren

Beoordeeld met en 9/10

OVER A.G. SECURITY

Ondanks dat we als A.G. Security in 2010 zijn opgericht, zijn we al ruim 25 jaar actief in de beveiliging. Begonnen als portiers konden we proeven van het vak, waarna we snel trek kregen in meer. Zeker omdat we een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Dat doen we tegenwoordig door vooral kritische omgevingen en cruciale instellingen te beveiligen. En niet zonder succes! Inmiddels werken we met mooie, grote en vertrouwde opdrachtgevers uit Rotterdam en omstreken.

Zo willen we zorgpersoneel ontzorgen door hun veiligheid te garanderen in de al hectische omgeving waarin ze opereren. We bieden ook veiligheid aan de achtergestelde groepen uit de samenleving door bijvoorbeeld daklozenopvangen te bewaken. En we bieden overzicht, veiligheid en stabiliteit in een van ’s werelds belangrijkste havens; de Rotterdamse haven.

Daarvoor werken we samen met goedgetrainde, certificeerde beveiligers die stevig in hun schoenen staan. Daarnaast zijn ze uitgerust met een ISPS-certificaat en zijn ze erkend BHV’er om te allen tijde de juiste aanpak te kunnen verlenen. Kortom: we werken met échte professionals die hun vak verstaan. Met mensen die weten wat er nodig is wanneer de situatie erom vraagt.

ONZE MISSIE

Zeker in onzekere, turbulente tijden, zoals de tijd waar we nu in leven, zijn dreigingen groter dan ooit tevoren. Zorginstellingen, doorstroomlocaties, publieke sectoren en personen van invloed worden blootgesteld aan meer gevaar dan ooit. Jouw veiligheid is onze missie. We zetten alles op alles om juist deze cruciale sectoren te bewaken en de continuïteit van onze samenleving te waarborgen. Want wanneer de doorstroom, de zorg of logistieke stromen wegvallen, dan hebben we als maatschappij een groot probleem.

Flexibel, effectief, accuraat en rechtvaardig. Dit zijn de waarden die A.G. Security met trots kenmerken. Jouw beveiligingsvraagstuk is onze uitdaging. En met onze Rotterdamse mentaliteit van aanpakken is geen enkel probleem te groot.

WAAROM A.G. SECURITY B.V.

Met onze diensten ben je zeker van veel voordeel en professionaliteit.

Veiligheid

Veiligheid

Met onze veiligheidsdiensten ben je altijd gegarandeerd van de beste aanpak. Geen dreiging is te groot, we bewaken je veiligheid.

Continuïteit

Continuïteit

Focus je op waar je goed in bent. We zorgen ervoor dat jij je werk in alle rust en veiligheid kan uitvoeren.

Professionaliteit

Professionaliteit

A.G. Security biedt vakkundige bewaking. Onze beveiligers zijn (ISPS-)gecertificeerde professionals en erkende BHV’ers.

Vertrouwen

Vertrouwen

Je hebt te allen tijde een vertrouwd gezicht in de wandelgangen en/of buiten terrein, een gastheer die je bezoekers ontvangt.

HEB JIJ EEN BEVEILIGINGSVRAAGSTUK?

Wacht niet langer en laat je veiligheid niet in gevaar komen. Vraag daarom direct vrijblijvend informatie aan. We leggen je graag alles uit over onze aanpak en vertellen je hoe we je kunnen helpen. Bekijk onze diensten of neem contact met ons op via onderstaande knop.

AG Facility Logo klein

A.G. Facility B.V. stelt zich ten doel voor optimale ondersteuning bij alle facilitaire diensten

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat

Beveiliging nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.